Rászokhatok a dohányzásra?
Figyelt kérdés
Eszem ágában sem lenne, de nagy ritkán rágyujok amikor a haverokkal megyünk bulizni. Tegnap a nagybátyámmal beszélgettünk, mert haza jött Németből és a 4 óra alatt elszívtam 5 szállal. Van aki csak ritkán cigizik? Vagy aki pont így szokott rá?2016. szept. 5. 23:30
1/11 anonim válasza:
Igen, rászokhatsz, nagy eséllyel rá is fogsz.
Mondjuk én már 5 éve alkalmi dohányos vagyok, de szerintem ez elég ritka. Bár nálam az "alkalmi" nem csak bulizást jelent.
2/11 anonim válasza:
Sajnos minél többet fogsz cigizni annál több nikotin fog a szervezetbe jutni és annál jobban fogod kívánni és ez csak rosszabb lesz ..:/ Szerintem az a legjobb ha rá sem szoksz jót nem teszel magaddal vele csak rosszat!
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt tudom jól :/ erőt kell vennem magamon és az akaraterőmet be kell indítsam, mert így tényleg nem lesz jó vége. Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 5. 23:41
4/11 anonim válasza:
Igen, kivétel nélkül minden dohányos alkalmi dohányosként kezdte valamikor. Soha ne legyen alkalom a dohányzásra! Most hagyd abba, még nem késő.
5/11 anonim válasza:
én 2 hétig dohányoztam
kollégám 15 éve napi 1 szálat szív
másik kollégám csak buliban szív, de akkor egy dobozzal
ritka - lehet
18 éves kor alatti ismerőseim 90%a dohányzik, 25 felettiek 5%a
6/11 anonim válasza:
A nagynéném is ilyen... akár hetekig szivja utána már csak azt veszed észre ,hogy éévekig megint nem ... Előttem jol mondták .. ritka,hogy ne szokjon rá az ember.
7/11 anonim válasza:
Ha nincs önfegyelmed sajnos rászokhatsz.
8/11 anonim válasza:
már rászoktál
("4 óra alatt elszívtam 5 szállal")
9/11 anonim válasza:
15 éves koromig eggyet se szívtam el de unszolásra adtak egy cigit hogy szívjam el....elszívtam...nagy hiba volt...aztán jött a napi 2,napi,napi 4, 8-9,aztán azon kapod majd magad hogy az utolsó pénzedet is erre a szarra költöd..... egy cigi volt fiatal fejjel...ma 21 vagyok és a napi 20-25 szálat keveslem....drága és semmi értelme..költsd másra a pénzt....napi 1 től eljutottam 20-25 ig :( De neked még van esélyed...Sok sikert!
10/11 anonim válasza:
Azért nem ilyen egyszerű rászokni (ahogy leszokni sem.) Ezzel még nem szoktál rá, ahhoz előbb dohányozni kell rendesen, aztán majd csak azt veszed észre, hogy a kimaradt a szokásos időben elszívott cigi, akkor hiányzik. Nah ekkor szoktál rá. Nyugi, azért mert egy alkalommal több szállal elszívtál nem leszel dohányos. Az sem alkoholista, aki szombatonként lerészegedik a buliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!