Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rászokhatok a dohányzásra?

Rászokhatok a dohányzásra?

Figyelt kérdés
Eszem ágában sem lenne, de nagy ritkán rágyujok amikor a haverokkal megyünk bulizni. Tegnap a nagybátyámmal beszélgettünk, mert haza jött Németből és a 4 óra alatt elszívtam 5 szállal. Van aki csak ritkán cigizik? Vagy aki pont így szokott rá?

2016. szept. 5. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rászokhatsz, nagy eséllyel rá is fogsz.

Mondjuk én már 5 éve alkalmi dohányos vagyok, de szerintem ez elég ritka. Bár nálam az "alkalmi" nem csak bulizást jelent.

2016. szept. 5. 23:33
 2/11 anonim válasza:
100%
Sajnos minél többet fogsz cigizni annál több nikotin fog a szervezetbe jutni és annál jobban fogod kívánni és ez csak rosszabb lesz ..:/ Szerintem az a legjobb ha rá sem szoksz jót nem teszel magaddal vele csak rosszat!
2016. szept. 5. 23:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezt tudom jól :/ erőt kell vennem magamon és az akaraterőmet be kell indítsam, mert így tényleg nem lesz jó vége. Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 5. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, kivétel nélkül minden dohányos alkalmi dohányosként kezdte valamikor. Soha ne legyen alkalom a dohányzásra! Most hagyd abba, még nem késő.
2016. szept. 6. 00:02
 5/11 anonim ***** válasza:

én 2 hétig dohányoztam

kollégám 15 éve napi 1 szálat szív

másik kollégám csak buliban szív, de akkor egy dobozzal

ritka - lehet

18 éves kor alatti ismerőseim 90%a dohányzik, 25 felettiek 5%a

2016. szept. 6. 00:10
 6/11 anonim ***** válasza:
A nagynéném is ilyen... akár hetekig szivja utána már csak azt veszed észre ,hogy éévekig megint nem ... Előttem jol mondták .. ritka,hogy ne szokjon rá az ember.
2016. szept. 6. 02:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs önfegyelmed sajnos rászokhatsz.
2016. szept. 6. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:

már rászoktál

("4 óra alatt elszívtam 5 szállal")

2016. szept. 6. 19:47
 9/11 anonim válasza:
100%
15 éves koromig eggyet se szívtam el de unszolásra adtak egy cigit hogy szívjam el....elszívtam...nagy hiba volt...aztán jött a napi 2,napi,napi 4, 8-9,aztán azon kapod majd magad hogy az utolsó pénzedet is erre a szarra költöd..... egy cigi volt fiatal fejjel...ma 21 vagyok és a napi 20-25 szálat keveslem....drága és semmi értelme..költsd másra a pénzt....napi 1 től eljutottam 20-25 ig :( De neked még van esélyed...Sok sikert!
2016. szept. 9. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért nem ilyen egyszerű rászokni (ahogy leszokni sem.) Ezzel még nem szoktál rá, ahhoz előbb dohányozni kell rendesen, aztán majd csak azt veszed észre, hogy a kimaradt a szokásos időben elszívott cigi, akkor hiányzik. Nah ekkor szoktál rá. Nyugi, azért mert egy alkalommal több szállal elszívtál nem leszel dohányos. Az sem alkoholista, aki szombatonként lerészegedik a buliban.
2016. nov. 4. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!