Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a károsabb a fű vagy a...

Melyik a károsabb a fű vagy a dohányzás?

Figyelt kérdés
én néha füvezek pl kéthetente egy spanglit, és élvezettel szívom és tök jó, de cigit viszont utálom...
2010. ápr. 18. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nem napi szinten tépsz akkor teljesen oké. Kéthetente az még úgy épen okés. (legalább is az én értékrendemben) Szeretem a zöldet de azért nem akarok teljesen leépűlni. A fű-ha megbízható embertől veszed- nem tartalmaz adalékanyagokat és 60 féle gyógyhatású anyagot tartalmaz. Egyes népek rendszeresen fogyasztanak marihuanát és évszázados hagyománya van. Néha-néha egy kis mosolygós cigi senkinek nem árt meg.

16/F

2010. ápr. 20. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló hülyeséget beszél. A fűben lévő THC nem roncsol agysejtet. Viszont a nikotin erős sejtméreg. Ezek után viszonyítás kérdése az egész: heti 1 betépés nem annyira káros mint a napi rendszerességű dohányzás. Sőt, még azt is megkockáztatom, ha 2 naponta szivsz el egy spanglit akkor az sem tesz olyan rosszat mintha fél-1 dobozos bagós vagy.

Ui: magam is dohányzom, ide csak a tényeket írtam :))

2011. szept. 17. 21:39
 13/13 Subb3rY1337 válasza:

Mit beszélnek ezek itt ? ilyen rák olyan rák?

Cigitől szájrák és tüdőrákot is lehet kapni még a fű az a rákos sejteket pusztítja :))) de nagyon okosak páran..

2017. jún. 1. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!