A fiatalkori dohányzás befolyásolja a növekedést?
Na szóval két kérdésem lenne.. :)
1- Normális z hogy 14 évesen csak 161-162 cm magas vagyok? van még esélyem nőni?... :/ olyan rosszul érzem magam hogy mindenki magasabb nálam es ez rossz érzés... és alig van esélyem a lányoknál is mivel majdnem mindegyikkel egyforma magas vagyok vagy magasabbak mint én..és hát ez rossz érzés... 50kg sportos vagyok meg mindig szoktam sportolni... anyukám alacsony 150 cm apukám 172.. de amúgy ilyen unokatesóim magasabbak.. meg keresztapám is 180 még nagyapám is... Szerintetek meddig fogok nőni? vagy hány centi lehet a végleges magasságom:? :/
2-hogy ha cigarettázok az befolyásolja a növekedésemet? nem leszek alacsonyabb mintha nem dohányoznák? a dohányzás alatt azt értem hogy egy hónapban elszivok vagy 3 szál cigit... erre egyáltalá nem vagyok büszke... de ez nem rendszere... max mikor rossz kedvem van akkor elszivok szálat....

Ha 8 évesen kezdtél volna cigizni.lna akkor talán.
2-3 évig még egyébként nőhetsz. Szal nyugi. Volt régen egy spanom. Én 16 voltam 180cm, ő 14 és kb 160. Mire ő 18 lett 195cm magasra nőtt :D én meg 185 nél megálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!