Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet rendelni az internetről...

Lehet rendelni az internetről e-cigarettát?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy most már csak dohányboltokban lehet kapni, de találtam egy weboldalt ( [link] és úgy tűnik, hogy lehet rendelni. Illetve kinéztem egy komolyabbnak tűnő e-cigarettát ( [link] erről mi a véleményetek? Megéri megvenni?

2016. júl. 21. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezek többnyire külföldi de eu-n belüli cégek, nem nézik át a csomagokat amik bejönnek környező országokból, tehát ilyen helyekről valóban tudsz rendelni, mindenképp utanvettel. A készlet amit kineztel valóban komolyabb, de érdemes lenne 10-20 között egy cserélhető 18650 akkumeretu modot és külön tankot, akkut venni, nem sokkal lenne drágább de ha tulmerited az akkut, vagy csak elhasznalodik és gyenge lesz, akkor 2-4000ft-ert vehetsz bele újat. Meg amúgyis megbízhatóbb akkukat lehet kulon kapni mint amilyeneket beepitenek a modokba.
2016. júl. 21. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!