Elektromos cigarettát lehet rendelni ebayről az új szabályozások után?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy például megállítják-e a határon vagy ilyesmi.2016. júl. 14. 18:13
1/4 anonim válasza:
Ne ebay-ről vegyél e-cigit, nagyon rossz döntés.
Ha külföldről hozatod be, akkor igen, megállíthatják. Magyar e-cigi webshopokból rendelj mindenképp, mert nem fogják elfogni, és megbízható árut adnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!:) csak azert szerettem volna ebayről rendelni mert magyar webshopokban nem találtam meg azt a készüléket amit keresek (ealeaf tc 100w és aspire atlantis 2 tank) Amúgy úgy tudtam, hogy ezek a "magyar" webshoppok is szlovák vagy külföldi kézben vannak vagy rosszul tudom? Csak mert akkor ők is külföldről szállítják gondolom.
2016. júl. 15. 08:36
3/4 anonim válasza:
Már csak az a veszély is fent áll, hogy olyan aksit küldenek, amiben nincs töltés szabályzó. Amit mondjuk ha túl merítesz, könnyen felrobbanhat. :)
4/4 A kérdező kommentje:
#3 van hozza külső töltőm amiben van feszültség kiegyenlítő szóval emiatt annyira nem aggódom :)
2016. júl. 15. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!