Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A narancssárga Pall Mall-nek...

A narancssárga Pall Mall-nek nincs "cigiszaga"?

Figyelt kérdés
Ma elszívtam 1 szálat (zárt helyiségben, mást nem is dohányoztam és nem voltam füstben ezen kívül) anya is megszagolta a pulóveremet és nem érezte mert mondtam h örül h ma nem voltam füstben, több havereom sem hitte el hogy cigiztem mert nem érezték...
2010. ápr. 15. 20:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nem 1 dobozzal szívok naponta hanem egy szálat!:D van amikor 2-t de csak ritkán és van olyan nap hogy egyet sem és nem hiányzik mert nem gondolok rá
2010. ápr. 16. 15:12
 12/20 anonim válasza:
31%
Minden Cigi büdös de én is szívom. egyéb ként milyen az elefánt punci szaga?
2010. ápr. 16. 15:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Az én haveri körömbe többen dohányoznak, az átlag náluk olyan napi 5 szál kb, a legtöbben multifiltert,bondot szivnak, az egyik gyerek viszont narancs pm-t, rajta speciel nem érezni a cigiszagot semennyire a többiekkel ellentétben, ugyhogy lehet abban valami, amit irsz.
2010. ápr. 16. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek , 1 doboznak értetem mert ugye az 1 szál az szinte semmi :) (bár a fogakon meg fom látszani idövel de a szervezetednek nem számit ) Csak ugye azért értetem félre mert általában aki dohányzik és csak egyet sziv az egy doboz szokot lenni nem egy szál :) De örülük hogy nálad igy van ! :)
2010. ápr. 16. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát ha nem kívánod akkor minek szívod?

Ebből látszik, hogy te is csak divatból csinálod.

2010. ápr. 17. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:

NEM ÉRI MEG CIGIZNI!

Ahogyan az egyik előttem szóló is írta, egy komoly dohányos elszív napi 2 dobozt is akár, ez évi 730 doboz ami

1. sok pénz kb: 400.000 Ft/év, ha nem valami kapadohányt szívsz, hanem márkás cigit

2. egészségi károsodásról nem is beszélve

2010. ápr. 19. 16:04
 17/20 anonim válasza:
Hát.. magadon nem is fogod érezni!
2010. ápr. 20. 15:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Mert nagyon kezelve(finomítva) van a dohány azért nem érezni. ugyenez sztem a multifilter is én speciel utánlom pedig nagyon sokan ezt szívják de nem tudom h miért
2010. ápr. 23. 16:40
 19/20 anonim válasza:
100%

Minden cigarettának ugyanúgy van szaga. Az, hogy anyukád nem érezte függhet attól is, mennyi idő telt el a szagminta vétele és a cigaretta elszívása között, másrészt függhet természetesen anyukád szaglásának milyenségétől is.

Gondolom, tizenakárhány éves divatcigis lehetsz, hagyd abba, nem kell rászokni. Egy szálból kettő lesz, kettőből meg idővel 19. Aztán akkor már nem azért szívod, mert a többiek szerint menő, hanem mert nem tudod letenni.

A dohányosokat fikázók meg nyugodtan befoghatják a szájukat, a kérdés nem arra vonatkozott, mit gondolunk a cigisekről. Aki akar, az cigizzen, lelke rajta, attól még nem lesz rosszabb ember, mint a másik!

2010. szept. 26. 17:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Én ma reggel szívtam el eggyet és nekem sem ett tôle cigiszagom.
2011. márc. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!