Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A narancssárga Pall Mall-nek...

A narancssárga Pall Mall-nek nincs "cigiszaga"?

Figyelt kérdés
Ma elszívtam 1 szálat (zárt helyiségben, mást nem is dohányoztam és nem voltam füstben ezen kívül) anya is megszagolta a pulóveremet és nem érezte mert mondtam h örül h ma nem voltam füstben, több havereom sem hitte el hogy cigiztem mert nem érezték...
2010. ápr. 15. 20:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%
Látod : anyit cigizál már megsem érzed a szagát ez már nem koser :)
2010. ápr. 15. 20:09
 2/20 A kérdező kommentje:

ez nem így van! én sztem az oromban érzem de azt hittem a ruhámon van de nem ott mert többen sem érezték...

egyébként szerinted a napi 1 sok? xD

2010. ápr. 15. 20:11
 3/20 anonim ***** válasza:
36%
Kemény vagy, cigis barátom, anyádat jól átverted, hogy kerülnél elém a Pall Malloddal...
2010. ápr. 15. 20:11
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
narancs pallmall= csomagolt hegyilevegő
2010. ápr. 15. 20:12
 5/20 A kérdező kommentje:
vagy alpesi szellő xD
2010. ápr. 15. 20:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden ciginek cigiszaga van, még a fehér PM-nek is, pedig az nagyon gyenge. Szerintem Anyukád is titokban dohányzott, ezért nem érezte...:-)
2010. ápr. 15. 20:18
 7/20 A kérdező kommentje:
nem tudom elképzelni róla h cigizne de néha amikor munkából hazajön egy kicsit érezni rajta h füstben volt egyszer szóvá tettem de azt mondta h a munkatársai cigiztek...
2010. ápr. 15. 20:57
 8/20 anonim válasza:
46%
A narancs pm-nek elefánt punci szaga van!
2010. ápr. 16. 10:02
 9/20 anonim ***** válasza:
16%
Az egy doboz cigi is sok naponta szerintem föleg ilyen korban. gondolj bele ha mindenap el szivsz egyet akkor évi 365 dobozal szivsz azzaz legalább évi 4-5 ezer cigit szivsz el amit mondanom sem kell a szevezeted nem bont le , ez már igy egy kicsit sok nem ? Persze van aki sokal többet sziv de még pár év és impotens leszek (Nem sak férfiaknál) nem érzed a szagokat reggeli hányinger stb... Engem nem zavar hogy szivsz mert a cigi szerintem egy zsák sz.r és gyenge jelemre utal mert nem olyan ha pl el szivsz néhanapján egy jo kis kubai szivart (mert a szivar füstjét nem tüdözöd le és csak alkalmanként szivarozik az ember abszolut nem káros) szoval egyesegyedül a te dolgod mivel pusztitod magad , legalább egyel kevesebben leszünk :)
2010. ápr. 16. 13:38
 10/20 anonim ***** válasza:
:) Bocsi nem leszek hanem leszel , félre irtam :) Nekem még müködik a dolog :)
2010. ápr. 16. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!