Nos,12 éves vagyok és minden nyáron cigizek ( 1 napon 1 szlat) hogy tegyem le? 12 F
"Tudom,nem egészséges de csomó olyan ismerősöm van akik 30 éve szívják és semmi bajuk"
Ja, igen, még nincs LÁTHATÓ bajuk. A tüdejük végérvényesen tönkrement, ahogy az érrendszerük és a szívük is. Vegyél egy átlag dohányzót és egy átlag nem dohányzót, sétáljál fel velük 3 emeletet, aztán nézd meg a különbséget.
A tüdő és gégerák nem gyorsan öl. Szép lassan. Sokáig rejtve maradnak. Aztán amikor észreveszik, az esetek döntő többségében már régen késő. Valószínűleg nincs értelme műteni, mert rég áttétes már, de azért megpróbálják. Darabokat vágnak ki a tüdődből. Aztán természetesen ez nem segít, ezért gyorsan még megpróbálják a kemoterápiát, ami azt takarja, hogy radioaktív sugarakkal bombázzák a testedet, remélve, hogy a sugarak előbb ölik meg a daganatos sejteket, mint a tested többi sejtjét. Aztán ettől szépen kihullik a hajad, hányni fogsz, esetleg a fogaidat is elveszíted, mire rájönnek, hogy ez sem segít. Na ekkor már körülbelül úgy lefogytál mint egy csontváz, a wc-zés se megy egyedül, valószínűleg már magadtól lélegezni sem tudsz normálisan, minden egyes rohadt levegővétellel megküzdesz, gyakorlatilag élve fuldokolsz. Aztán egyszer csak eljön a várva várt halál és belefulladsz a saját véredbe.
Szerintem totál lényegtelen, hogy ez 20, 30 vagy 50 év dohányzás után következik be, mert piszok szar halál. Ha "szerencséd" van akkor egy szimpla agyvérzés vagy infarktus visz el, nem a rák. Összefoglalva: fizetsz azért, hogy egész életedben fizikailag egy zokni legyél és korán halj meg baromi sz..r, fájdalmas módon. Ja. Tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!