Strongest kérdése:
Az alattunk lakó szomszédok erős dohányosok, mi pedig nem. A kérdésem inkább jogi jellegű volna, hogy van-e rá mód, hogy nyáron a teraszról feljövő füsttel ne minket mérgezzenek?
Figyelt kérdés
Minden nyáron előjön ez a probléma, az alattunk lakó szomszéd hiába szívbeteg, piál, kávézik és dohányzik. Nyaranta a teraszon füstöl, persze valami otthoni, sodort, irgalmatlanul büdös "olcsócigit"... Én is szívbeteg vagyok és a nyári meleget nehezen viselem, jól esne egy kis friss levegő néha, de az ő bagóját szívom be folyton. Már kértünk, könyörögtünk, lekenyereztük pálinkával, 1-2 napig betartja (amíg el nem fogy az ital) aztán kezdi előlről, mintha elfelejtette volna. Más lakó a ház elé jár cigizni. Lenne lehetőség számára másik ablakot használni dohányzásra, ahol nem jön fel a füst, de ő csakis a teraszon műveli. Tudna valaki valamilyen jogi megoldást esetleg?2016. jún. 8. 13:54
1/4 anonim válasza:
Ötletem nincs, de követem :) ugyanis nálunk meg a vécében dől időnként a szellőzőből úgy a cigiszag, hogy az egész lakásban érezni lehet :/
bár gyanítom, a saját lakásában mindenki azt csinál, amit akar (igaz, ő megpróbált beleszólni a gyerekem szaladgálásába, mert az túl hangos... én meg mondtam, hogy ő meg túl büdös. így kvittek vagyunk)
2/4 anonim válasza:
amikor kint bagózik öntsd le egy vödör vízzel
3/4 anonim válasza:
Esélytelen.. De nem is várhatod el. Azon kívül, hogy jelzed neki, és kedvesen megkéred, hogy ne tegye, más nem tudsz csinálni.
Saját tulajdona, azt csinál amit akar.
4/4 A kérdező kommentje:
A vizet már próbáltam. Sima tiszta vízről van szó, ki volt kelve magából, hogy neki a függönye összemocskolódik... Kellemetlenkedni én is tudnék néhány dologgal, de nem szokásom. Valami olyan törvény kellene, mint a buszmegállókban van. Nem hiszem el, hogy nincs.
2016. jún. 9. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!