Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » "egészségesebb" ha dobozos...

"egészségesebb" ha dobozos cigit szivok mint sodortat vagy töltöttet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy egy fokkal jobb de szerintem inkább szokj le:D tök mindegy hogy veszed vagy magadnak készíted a halált:D na jó befejeztem:) tény hogy melyik olcsóbb....:) te tudod:)
2010. ápr. 13. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:

olcsóbb

de sajnos rosszabb is:(

pl. szeretem ha megüt egy kicsit a cigi, de akármilyenre tekerem, mintha nikotin mentes lenne.

nemtudom milyen erős a dohány

megkell csinálni

sosem olyan mint a gyári

meg ízre sincsolyan jó dohány

csak olcsóbb

meg elvileg károsabb is a tekert

azért köszi a választ:)

2010. ápr. 13. 19:25
 3/8 jamesbond ***** válasza:
Nem egészségesebb, de ha jól csinálod kevésbé káros. Én töltöm, és sokkal jobb mint a gyári. Szénszűrős hüvelyt használok, és jó minőségű dohányt. A gyári cigibe nem tudni miket darálnak még bele.
2010. ápr. 17. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Mindegy, mindkettőtől tüdőrákos leszel és megdöglesz. Egyél almát, az egészségesebb, mint a cigi. Amúgy tüdőrákban meghalni eléggé lassú és undorító. Elrohadsz teljesen a végére. Gondold meg...
2010. ápr. 19. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is kevésbé káros, legalább biztosra tudod mit tekersz bele.

Szénszűrős hüvellyel tényleg hegyilevegő lesz a legdurvább dohányból is, de van millió más filter, ha meg igazán ütőset akarsz, csak csigával tekerd...

2010. ápr. 19. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyél almát?????????? Én nem dohányzom már, de ijesztő, miket hallani arról, hogy mennyi vegyszer, tartósítószer stb. van már a gyümölcsökben, zöldségekben is.

A fene tudja, melyiktől jobb meghalni:(

2010. ápr. 19. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán a három félét kellene egyszerre, hamarabb végez veled.........gondolkozz, mit csinálsz magaddal,mások mindent megadnának azért, hogy egészséges levegőt szivhassanak az egészséges tüdejükkel, neked meg az a gondod, hog melyik halálnemet válaszd. Mondom: gondolkozz!!!
2010. ápr. 20. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:
ez szeretem amikor valaki az egészséges szót használja a károsabb helyett !!!!!!
2010. jún. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!