Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik cigi kevésbé káros?

Melyik cigi kevésbé káros?

Figyelt kérdés
Uj suliba kerültem és sajnos rászoktam a dohányzásra. mennyi ídő után lehet tüdőrákot kapni vagy ilyenek? és van olyan cigi ami kevésbé káros?
2008. szept. 26. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

"A "light" cigaretta végeredményben még veszélyesebb is, mint a normál nikotintartalmú cigaretta. Az ilyet szívók ugyanis azt hiszik, hogy ezekkel kevesebb káros anyag jut a szervezetükbe. Tanulmányok ezzel szemben azt mutatták ki, hogy ha valaki light cigarettát szív, akkor azt mélyebben szívja le, hogy több nikotinhoz jusson. Ráadásul gyakrabban gyújtanak rá és kevésbé hajlanak a leszokásra az ilyen terméket használók, mivel úgy gondolják, hogy ez a cigaretta nem annyira káros. Ez azonban nem igaz. A light cigaretták előállításához számos olyan adalékanyagot használnak, amely igen veszélyes. Köztük van az arzén-monoxid, az aceton, a naftil-metiléter, ami molyirtószerként is használatos, illetve a hidrogén-cianid, ami a náci haláltáborok gázkamráinak egyik méreganyaga volt."-házipatika.com

[link]

2008. szept. 27. 03:18
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
írdd be a google-ban hogy tüdőrák, nézdd meg a képeket és ne gyújts rá......
2008. szept. 27. 09:43
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2008. szept. 27. 09:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
lehet kapni biocigarettát.nem vicc.. komoly! De állítólag ugyanolyan egészségtelen az is csak vmi adalékcuccot hagynak ki belőle.... goggleban találsz róla véleményeket és stb..
2008. szept. 27. 11:29
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Az OK, hogy megköszönöd, már csak az érdekelne: leszoksz a dohányzásról?
2008. szept. 27. 20:25
 16/17 A kérdező kommentje:
megprobálok
2008. szept. 28. 11:47
 17/17 anonim válasza:
100%
Nincs olyan hoyg kevésbé káros cigi én gyengét szivotam a barátnöm meg eröset ugyanakkor kezdtünk el cigizni(ugyanakorszoktunkle) söt szinte naponta ugyanannyi szálat szivtunk el és tüdöszürésen ugyanazt mutata ki szoval tök mind1 mijen cigit szivsz!!Inkább szokj le jobban jársz!!Én legalábis ezt tapasztaltam aztán leht vann kevésbé káros cigi
2008. okt. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!