Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzástól tényleg lehet...

A dohányzástól tényleg lehet hízni?

Figyelt kérdés
Apukám váltig állítja, hogy ő a dohányzás miatt hízott meg, és miután lerakta, utána lefogyott. Anyukámnál ez pont fordítva volt. Most akkor hogy is van ez?
2010. ápr. 12. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akire így hat, van akire úgy. Én ha letenném, tuti elkezdenék zabálni és felszednék vagy 5 kilót.:D
2010. ápr. 12. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről még nem is hallottam..,apukám miután lerakta a cigit végleg utána hizott meg..,mig dohányzott normál súlya volt,bárcsak olyan lenne most is!!! Nem lehet inkább pajzsmirigy probléma áll a háttérben?Mert ha alulmüködik akkor is hizásnak indulnak az emverek!
2010. ápr. 12. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
*emberek..
2010. ápr. 12. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Párom és több ismerősöm is akkor hízott meg mikor abbahagyta a dohányzást.
2010. ápr. 12. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

dohányzástól nem lehet hizni. gyorsitja az anyagcserét,csökkenti az éhségérzetet stb szóval fogyni fogsz tőle.

a dohányzásról való leszokás próbálkozások azaz pótcselekvések hizlalnak. ha alig van akarat erőd akkor cukrokkal meg édeségekkel és több kajálással fogod pótolni a szokásodat.

2010. ápr. 12. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
nem is annyira a pótcselekvés miatt hízol meg, hanem mert a dohányzás tompítja az érzéseket és ezért nem érzed annyira az éhséget(ezért mennek el a dohányzó férfiak később a szexben).Amikor abbahagyod a dohányzást, akkor ezek az érzések felerősödnek és ezért jobban érzed, hogy éhes vagy és így többet eszel.
2010. ápr. 13. 09:53
 7/9 anonim válasza:
Asszem akkor lehet hízni ha dohányzól és utána leteszed.
2010. ápr. 13. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is felszedtem pár kilót, miközben cigiztem. Leszoktam és fogytam 4 kilót:)

24/L

2010. jún. 29. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:

24L

akkor Te forditva vagy bekötve:D

2010. jún. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!