Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen dohányból, és milyen...

Atesz134 kérdése:

Milyen dohányból, és milyen hüvelybe lehet jó cigit tölteni?

Figyelt kérdés
Valami olyasmi kellene aminek jó az íze, nem ég el hamar és könnyen lehet tölteni. Valami közepes erősségűre gondoltam. Antidohányosok kíméljenek, tudom hogy káros a cigi. 😄😂

2016. jún. 12. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen dohányból és bármilyen hüvelyből kilehet hozni jó cigit . Az csak a töltéstől függ, hogy milyen hamar ég le, egyszer olyan keményre töltöttem a cigimet, hogy még az is a csodájára járta akivel beszélgettem, már vagy 5 perce szívtam , aztán el is dobtam mert a homlokom horpadt már be majdnem :D Az íz, az meg egyén függő, mindenkinek a saját szája íze válogatja . Én pl . a Helikontól és a Pall Malltől öklendezek, olyan sz.ar az ízük .
2016. jún. 12. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Kék Philip Morris dohány 1000 ft

Club hüvely 200 ft

Nagyon olcsó és nekem bejött. Bár nem szoktam gyakran ezt.

Marlbi hüvely Marlbi dohány (arany) ez tényleg jó cigi (600 hüvely 1150 dohi)

Szofi-szofi sem rossz.

Cameltől hányhatnékom van ha bolti, ha töltött.

2016. jún. 12. 23:55
 3/5 anonim válasza:

Club hüvely nem a legjobb szerintem.

Igaz, hogy csak 200 ft, de egészségesebb szénszűrős hüvelyt venni helyette.

2016. jún. 15. 17:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem az olcsóságra hajtok, ha már szívom ezt a szart akkor legyen normális. Bolti cigiket azért nem szeretem mert mostanában elég mososzer ízük van vagy nem tudom, egy jófajta töltött cigit jobb ízűnek tartok, csak nem tudom hogy lenne igazán jó.
2016. jún. 16. 12:43
 5/5 anonim ***** válasza:
clubbol van szénszürös is egyébként egyén függö milyen izt szeret érdemes kisérletezni a dohányokkal ugy lehet kitapasztalni melyik jo melyik nem
2016. aug. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!