Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik 40g-os dohányból jött...

Melyik 40g-os dohányból jött ki nektek legtöbb cigi?

Figyelt kérdés

Azt már észre vettem hogy a márkák között elég nagy a különbség. Bár már volt hogy márkán belül is.

Volt már kék Pall Mall az speciel sokáig elég volt, csak nem ízlett. (Ennél jártam úgy hogy haverral együtt vettünk 1-1 csomaggal, és az enyém olyan erős volt hogy alig lehetett szívni)

Volt kék multi az jó ízre, de nagyon kevés jön ki belőle.

Volt fekete benson, de abból se sok jött ki.

Az lenne a kérdésem hogy ki milyen dohányt szív. Mert ha csak 10-15 szállal is több jön ki , az már egy fél doboz cigi.

2016. máj. 27. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:

A papir dobozos Marlboro (40 g) dohányból jött ki nálam a legtöbb cigi. Mert az lazán van a dobozban. És nincs össze préselve mint a zacskós 40 grammos dohányok.

De én mostanában Cherry vaniliás Primust szívok.

2016. máj. 27. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:

a cherrys primus nekem nagyon nem jött be

Viszont most én is kék marbit vettem, de zacskósat. És elég nedves...

2016. máj. 27. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Kék, Rózsaszín RGD .
2016. máj. 27. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Kék zacskós Marbit még nem láttam sehol. Én a piros-fehér színü kocka alakú papír dobozosat szoktam venni. Aminek a teteje nyitható.

A Chery vaniliás Primus, olyan, hogy a zacskóban az illata finom. De a füstje büdös, és az ízén alig érezni az aromát.

Én nemrég szívtam 2 hétig E-cigit, kölcsön kaptam. Ha lesz pénzem, venni fogok és átállok az E-cigire. Most már dohányboltokban kapható. Sokkal aromásabb, semmi keserű dohány íz. Csak is a színtiszta gyümölcs ízek.

2016. jún. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!