Miért nem ugy füstöl egy szivar mint a legtöbb filmbe?
Figyelt kérdés
ott mindg hatalmas füstje van amit kifujnak meg szép fehér. Vettem egy kubai cohib márkáju szivart de szinte alig füstölt, pedig égett rendesen, néztem videókat és azokba se füstölt úgy mint egy filmbe. Miért van ez?2015. nov. 14. 08:27
1/4 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem a crank cimü filmbe volt hogy a csávó ült a medence szélén és ott szivarozott füstölt neki mint a gyárkémény. Nekem meg amit láttam videokat abba miért nem olyan volt?
2015. nov. 14. 08:31
2/4 anonim válasza:
Mert a szivarok nem egyformák. Van, ami erősen füstöl, van ami kevésbé.
3/4 A kérdező kommentje:
hát akkor én eléggé mellé nyúltam, van esetleg olyan márka ami nagyon füstöl?
2015. nov. 14. 12:44
4/4 anonim válasza:
Az a baj hogy egy kézi sodrású szivar annyira egyedi hogy előre max egy olyan ember tudja megmondani hogy mennyire fog füstőlni aki már eléggé jártas ebben. meg kell vizsgálni a tömörséget.. azt hogy mennyire párás helyen volt tárolva és a méret is számít de ami a legjobban hogy tudod e szívni.. nekem szinte mind nagyon füstöl de nem szerencsés annyira felízzítani mert csípős és rosszízű lesz a füst.. amúgy a filmekben látott szivarozásoknak kb a fele nem életszerű.. előbb tanulj meg szivarozni.. kb fél év és 15 szivar kell ahhoz hogy megértsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!