Létezik olyan cigi ami nem annyira ártalmas, gyenge és nehezen lehet rászokni?
Marlboro Beyon Silverről mi a véleményetek?
mennyire erős a többihez képest és könnyen rá lehet-e szokni?
Anti dohányosok ne írjanak és nem kérek olyan kommenteket hogy ne cigizz mert ártalmas és stb...
Előre is köszönöm :)
21:33
kicsit megnyugtattál hogy 1 száltól nem lehet rászokni
köszönöm :)
2014 szilveszteren probaltam ki eloszor akkor arany Marbival kinaltak, oszinten szolva nagyobb durranasra szamotottam, mint amekkora elmenyt adott, azota is csak akkor cigizem ha a haverokkal elmegyunk valahova, illetve most az erettsegi szezon stresszessegebol adodoan 1-2 szalat elszivtam alkalomadtan, a masfel ev alatt durvan ket es fel dobozzal szivtam. Megnyugodhatsz nem fogsz raszokni egy szaltol, de ne varj katarzist tole. :D
Az ekezetek hianyaert bocsi csak telorol maceras. :D
19/F
Egyetlen szál nem okoz függőséget.
Az, hogy valaki elszívott egy szálat és utána rászokott... minden dohányos így kezdte. Mindenki egy szálat szívott el..
Általában a dohányzásra rá kell szokni akarattal. Büdös, kaparja a tüdőd, köhögsz tőle és nagyon rossz érzes. Több cigit kell elszívni ahhoz, hogy a szervezeted megszokja a behatást. Utána pedig mégtöbbet, hogy fizikai függőséget is kialakítson.
Szóval nyugi, szar lesz az első szál, és szándékosan dolgoznod kell azon, hogy rászokj. (Általában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!