Mi történik ha első füvezéskor egy grammos cigit elszív valaki egyedül?
köszönöm a többé kevésbé kevésbé hasznos válaszokat :D
8-asnak üzenem nem hülyeség mert nem sativáról van szó hanem indicáról,aminek főleg testi hatásai vannak.ja igen előtte ezeknek is utánanéztem,nem árt felkészülni
Egy tized grammot már nagyon kellemesen meg lehet érezni, két tizednél többet én nem is szoktam, mert nem szeretek annyira beszívni. Mondjuk nem vagyok egy nagy szmóker, egy hónapon belül kétszer nagyon ritkán füvezem, gyakran egyszer se.
Úgyhogy két tized grammot javaslok, hogy azért mégis meglegyen az élmény de ne üssön a kelleténél nagyobbat.
1 cigibe úgy 0.2 - 0.3 gramm bőven elég ha egyedül szívod.
persze dohánnyal keverve mert 0.3g egy kb 5 nanométeres cigit tesz ki.
"Az elajulosoknak meg hányósoknak üzenném, hogy marihuánát kéne szívni nem pedig JWH és egyéb dizájner szarokat"
én nem ájultam, el nem is hánytam, csak bealudtam, de csak én, többiek jó érezték magukat, röhögtek. szóval tuti nem kotyvalék volt. egyszerűen van akire máshogy (rosszul) hat, nekik javasolt hanyagolni. (persze a többieknek is inkább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!