Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha születne gyereked, akkor...

Ha születne gyereked, akkor lemondanál a dohányzásról miatta?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 09:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miéet kéne minket büntetni? :D nem minden dohányos olyan gyökér mint az a nő akit mondtál.
2016. jún. 3. 08:20
 12/15 heil cézár válasza:
100%
Nem vagyok nő, sem dohányos, de mindenképpen igen. Ilyenkor a legönzőbb dolog magadra gondolni, a gyereked egészsége, jövője a tét. Nem is engedném, hogy dohányos nő szüljön gyereket. Már amikor tervben van, már akkor le kéne tennie, egészen a szoptatás abbahagyásági. Hozzáteszem az sem tesz jót, ha dohányos környezetben nő fel a gyerek.
2016. jún. 4. 16:00
 13/15 A Tengerész ***** válasza:
100%
Aki dohányzik terhesen az szándékosan károsítja a magzat egészségét és jövendőbeli fejlődését, kihat annak egész életére. Amikor kitaláltuk, hogy gyereket csinálunk, a feleségem 3 hónappal előtte(!!!) átment egy olyan irodába ahol senki nem dohányzott (ez még akkor volt amikor munkahelyen szabadott), ő meg soha nem cigizett. El se vettem volna dohányos nőt. Egészen érthetetlen, hogy sokan mindent megtesznek a gyerekükért amikor MÁR megszületett, de az eszükbe se jut, hogy pontosan azért ilyen butácska, mert az agysejtjei elől elbagózták az oxigént amikor MÉG nem született meg.
2016. jún. 6. 07:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Elmúlt 33 éves a fiam, soha nem volt asztmás, allergiás, még tüdőgyulladása sem volt. Szégyellem,de én bizony dohányoztam a terhesség előtt, alatt és utána is. Az édesapja is dohányos volt. Ettől függetlenül mindenkinek azt ajánlom, az ELSŐ cigire ne gyújtson rá. Egyébként nem csak az anya előélete számít, Kedves! A sperma is örökíti a drog, a pia, a cigi ártalmait! A várt baba előtt hónapokkal nem árt "tisztának" lennie a leendő szülőknek.
2016. jún. 7. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazából meglepő, hogy még egyáltalán dohányzik valaki...
2016. jún. 8. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!