Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokjak rá a dohányzásra?

Hogyan szokjak rá a dohányzásra?

Figyelt kérdés

Hiába szívok egymás után több szálat, vagy akár 1 dobozzal is képtelen vagyok rászokni.

Ez csak társaságban van így, akkor mindig szoktam venni cigit és el is szívom, de utána nem érzek késztetést hogy rászokjak.

Egyébként azért gyújtok rá társaságban, mert nehezebben ismerkedő ember vagyok és valamit kell csinálnom, nem fogok ott ülni egy helyben magam elé nézve és feszengve..

2016. máj. 29. 19:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Fél seggel csinálva nem fog menni. Kőkemény elhatározás szükséges hozzá. A legnagyobb gond, hogy csak társaságban cigizel. Rendszeresség hiányában soha nem fogsz rászokni.

Én azt javaslom, hogy készíts részletes edzéstervet. Először is a felszerelésről: már a legelején sem érdemes light cigikkel bénázni, piros Malbi, sárga Camel vagy kék Gauloises közül választhatsz. Ezeknek az ereje és stílusa egyaránt megfelelő.

Reggel ahogy felkelsz, rögtön egy szállal kezdd a napot. Ez, mivel gyakorlatlan kis maki vagy még, valószínűleg rögtön megszédít, és visszazuhansz az ágyba. Úgyhogy a második szálat az ágyban szívd el. Miután magadhoz tértél, főzz egy kávét magadnak, és természetesen gyújts rá mellé. A kombó garantáltan beindítja a székelési ingert, úgyhogy a 4. szálat a WC-n szívd el.

Fogmosás, öltözés után el is indulhatsz a dolgodra. Ekkor jön el az ötödik szál ideje, amit a kocsiban, vagy ha busszal jársz, a buszmegállóban kell elszívnod. Úgy oszd be az idődet, hogy legalább 3-4 percet kelljen várakoznod, mivel ha a busz azelőtt érkezik, hogy a cigid felét-kétharmadát elszívtad vona, nem nyomhatod el: befejezed és a következővel mész. Remélem mondanom sem kell, mivel ütheted el közben az időt.

Eddig tartott az ízelítő, az edzésterv további részét és további hasznos módszereket egy kétnapos elméleti és gyakorlati tanfolyam keretében ismertetem.

2016. máj. 31. 18:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: megmosolyogtattál. :)
2016. jún. 1. 07:33
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Akik előttem szóltak igazuk van, nincs jobb a ciginél. Én is nagyon szeretem, az amikor még fulladok a röhögéstől, nagyon jó érzés. De az amikor a kezem büdös az is remek. Nemrég COPD-t kaptam, fantasztikus dolog, alig várom hogy súlyosabb legyen. Tök jól lehet ismerkedni a tüdő szanatóriumban. Fuldokolni még valami szenzációs érzés. Szívd csak!
2016. jún. 5. 06:33
 14/17 anonim válasza:
Én elszívtam kb 6-7 dobozt úgy hogy egyáltalán nem hiányzott csak megszokásból cigiztem. Most tartok ott hogyha nem gyújtok rá mondjuk egy fél napig akkor ingerlékeny vagyok és fáj a fejem. Idő míg megszokja a szervezeted, és igényli is. Ez nekem kb másfél hónap volt.
2016. jún. 5. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Idióta!
2016. jún. 5. 15:31
 16/17 anonim válasza:
18%
30-40 evesen fogatlanul ismerkedni biztos nagy elmeny lesz. Ha pedig ezt nem vallalod, akkor egy milloert megcsinaltathatod a fogaidat. Bocsi, emellett ott van a korai rancosodas, a korai oszules es hajhullas, az impotencia, ami mar a 30-as evek elejen jelentkezhet, a csokkent Libido, az esetleges termeketlenseg, a tonkrement parkapcsolatok,es a koztudott egeszsegugyi problemakrol ne is beszeljunk. Ha ezt mind vallalod, akkor rajta, de kesobb ne sirj a tonkrement eleted miatt, mert nem a cigi lesz a hibas es a tarsaid, hanem egyedul te, aki nem tudott nemet mondani es sajat eleteert nem vallalt felelosseget. Ha valaki azert visszautasit, mert nem fogadod el a cigit, az nem barat, az csak nem tudja elfogadni azt, hogy tukrot allitasz neki (hogy hogy kellene viselkednie) es emlekezteted a rossz szokasara. Ha kommunikacios problemaid vannak, azt a gyokerenel kell kezelni, nem pedig a cigivel. Kesobb, az allasinterjun se mondhatod, hogy gyrsan raujtasz, hogy megnyugodj. A vizsgaztato ket perc alatt le fogja szurni, hogy tudsz-e kommunikalni...
2016. júl. 10. 13:49
 17/17 anonim válasza:
Ez a leghülyébb kérdés amit valaha hallottam. Egyébként sehogyan.
2018. okt. 16. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!