Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigiztem a sulin belul ami...

Cigiztem a sulin belul ami meg van titlva . Most hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h egy szünteben rá gyujtottam és a tanár észre vette.. majd az el mondta a gyermek védelmis nőnek az meg az ofőmnek. Majd be jött és azt mondta nekem h látom h nm nyugszol amíg nm kapsz egy igazgatóit.. Létezhet h anyámékat fel hívja és lesz nagyobb bajom? 15/f és léci ne gyertek azzal h mért cigizek meg stb..

2016. máj. 26. 14:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
lesz dádá!
2016. máj. 26. 14:58
 2/20 anonim ***** válasza:
A szüleidet értesítik, és az igazgatói intőt biztosan megkapod. Már előre mond el a szüleidnek, hogy mi történt.
2016. máj. 26. 14:59
 3/20 A kérdező kommentje:
De nem tudjak anyamek es ha le tagadnam? Vagy a bizonyitekokat el tuntetnem? Am nem egyedul voltam ott...
2016. máj. 26. 15:02
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha tagadod csak rosszabbul fogsz kijönni belőle, ne csináld a balhét. Kapsz egy intést és szevasz, legközelebb nem csinálsz ilyet vagy valszeg keresheted az új iskoládat :D
2016. máj. 26. 15:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Mindenképp megtudják, jobb ha te mondod el. Normálisan, tagadni felesleges, mert egyértelmű hogy nem a tanárok kamuznak hanem a cigiző gyerekek.
2016. máj. 26. 15:07
 6/20 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hanem azt h nem vállalom el mert rajatam kivul voltak meg vagy 3 an ott
2016. máj. 26. 15:16
 7/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy "elvállalod-e" vagy sem, mint ahogy az is, hogy hányan voltatok ott. A szüleidet csak az érdekli, hogy TE cigiztél és TÉGED elkaptak, ezért TE igazgatóit kapsz.
2016. máj. 26. 15:19
 8/20 A kérdező kommentje:
De ha nem lesz bizonyitekuk????
2016. máj. 26. 15:46
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Mi az, hogy nem lesz bizonyítékuk? Megölöd a tanárt, a gyermekvédelmist és az ofődet is, hogy senki se tudja elmondani, mi történt? Vagy mire gondoltál?? :D
2016. máj. 26. 15:50
 10/20 A kérdező kommentje:
Arra h mikor a tanar megatta kb 5 en voltunk ott ill amikor a gyermekvedelmissel is beszeltem akk is 5 en voltunk ott es mind anyiunkra ertette... ill ha anyam nem talal nalam cigit ill a suliba se es nem erzik a szagot akk mivel bizonyiana ram?
2016. máj. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!