Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek melyik vízipipa...

Szerintetek melyik vízipipa dohánynak a legjobb az íze?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Red bullos nekem nem ízlet, a csokimentás meg a legrosszabb számomra amit eddig szívtam, de mondom ez csak az én ízlésem! De mondjuk nekem állandóan változik! Az elején a sima két almásat imádtam, most nem bírom szívni, aztán a banán bolt a kedvenc, most azt sem szeretem igazán! A kókuszos sem ízlet, a cherys szintén az egyik kedvenc volt, most csak ritkán szívok!

Ami kedvencnek megmaradt de ritkán szívok az a guavás, a görögdinnyés és van a Nahklanak a Tropicana nevű dohánya amit nagyon nagy ritkán találok, viszont ez az abszolút kedvencem, ilyen matfekete doboza van és egy tűz árnyalataiban lévő pálmafa van rajta! Ha valaki tudja hol lehet ilyet kapni az szóljon!

2010. ápr. 12. 08:39
 12/16 anonim válasza:
Szia. ÉN a kiwiset szeretem, a mandarinosat esetleg görögdinnye is jöhet. Szerintem ezek nagyon finomak, próbáld ki. :)
2010. ápr. 12. 22:40
 13/16 A kérdező kommentje:
okés köszi :)
2010. ápr. 13. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
vegyes gyümölcsös
2010. ápr. 14. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Cherrys,de a legkeményebb a görögdinnyés.
2010. ápr. 17. 00:38
 16/16 anonim válasza:
Nakhla őszibarack, Nakhla Mizo dinnye/barack/guava. Al-Fakher málna/gránátalma. Kétalmásat soha, mert k.sz*r
2010. jún. 9. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!