Az emberek miért kezdtek el dohányozni?
Nem vagyok biztos benne, hogy erdetileg bárki is letüdőzte...(szájon át is felszívódik a nikotin) a jó dohánynak meg jó volt az íze is.
Másrészt, az indiánok (akiktől a matrózok áthozták a szokást) nem csak szórakozásból szívták, hanem szertartásként és "gyógyászati célra".
Európában az 1800-as években már köztudottan minden idióta divatot el lehet terjeszteni (meg mondjuk azóta is így van:F)
gondolom nem dohányzol, antidohányos vagy, soha nem volt még a szádban egy szál sem, saját tapasztalat, hogy a legelső szívás kellemes volt, és ez nem változott utána sem. szóval, bár tudom, vannak rémmesék, de nekem pont az ellenkezője volt xD kifejezetten jól esett... talán emiatt szoktam rá. *elsétál rágyujtani*
21/L
A normális, egészséges embereknek aránylag kellemetlen elsőre füsttel teleszívni a tüdejüket, és köhögnek, meg egyéb gyarló dolgokat tesznek. Ez előtt még a hozzád hasonló Keresztes Dohányosoknak is meg kell hajolni.
Most hogy te valami "fehér cigivel" kezdted amiből több gáz jön mint füst, vagy passzív dohányos voltál előtte, esetleg X-men vagy azt nem tudom, de nekem az első pár nem esett túl jól, biztos valami inkubátor-szökevény vagyok, mindenesetre a szivar jobban bejött.
(Ja, a kérdezőnek: európába is a szivar érkezett meg, azt sem igazán tüdőzték le!)
Piros marlbi kezdtem úgyhogy asszem az nem a "fehér cigi" kategória.
Viszont a szüleim dohányoztak, vajon miért is a piros marlboro volt az első... de mindig gondosan ügyeltek arra, hogy a gyerek legalább ezt a szokást ne tanulja el tőlük, de mint mindent, ezt is el**szták.
Szóval enyhe lelki vonzata van a cigimániámnak xDD
Amúgy meg semmi értelme, csak jól esik...
az előző előtti
21/L
21/L
dohányzom, nem vagyok antidohányos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!