Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigi: japán vattára van...

E-cigi: japán vattára van valami olcsóbb alternatíva?

Figyelt kérdés
Az ecigi boltokban nagyon drága, online rendelése pedig nincs alkalmam. Esetleg valami "közönségesebb", olcsóbb, magyar boltokban kapható vatta is megtenné?
2016. máj. 10. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyszerű pamut vattát használok (elvileg 100%-os pamut, legalább is ezt írja a csomagoláson). Ez az a vatta, amit kb. általánosan használnak mindenhol, így nehezebb is vele dolgozni, de nekem már megy simán. Lényege, hogy tépsz belőle egy kisebb cafatot, majd elkezded sodorni, hogy legyen neki egy tömény, sűrű vastagsága, értelemszerűen akkora átmérőjű, ami még belemegy a tekercs közepébe. Kisebb porszaltó esetében sokkal könnyebb, ha előtte pár csepp liquidet itatsz fel vele, majd úgy húzod be a menet közepébe. Azt tapasztaltam, hogy szinte 100% olyan intenzív ízt és párát ad, mint a gyárilag beleépített üvegszál. Én mini porlasztót használok, aminek kb. 0,16 - 0,2mm körüli átmérője van, ezért ha szárazon próbálom meg belehúzni, akkor a tekercs elszakadhat, vagy könnyen deformálódhat. Talán ez a vatta könnyen gyúlékony, de te úgysem szárazon fogod használni, mindig nedves lesz, így nincs para. Nekem kb. egy hétig ad rendes ízt, utána érdemes újra cserélni.
2016. máj. 11. 02:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a japán biovatta olyan a vapereknek, mint a Pí-víz a középkorú budai anyukáknak. Egy sima lehúzás amit valamiért sokan bekajálnak. Akármilyen vattát használhatsz, csak az számít, hogy jól tömörítsd be.
2016. máj. 11. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A Pí víz legalább finom! :D
2016. máj. 11. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem azon van a hangsúly, hogy japan vagy épp bio. A lényeg, hogy nem steril (nem vegyszerezett) pamut vatta legyen. A japot azért szeretik mert lapocskakban van és jól hangzik, hogy japan. Próbáltam DMes nonemet, azis ugyanolyan jo mint a japo, de a cotton bacon márkájú érezhetően a legjobb minőségű amit eddig próbáltam, az ára szvsz nem sokat számít, 2-3 havonta egy ezres kb.
2016. máj. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!