Cigaretta dohány helyett van más alternatíva is?
Figyelt kérdés
Sajnos elfogott a cigidohányom. Cigihüvelyem van még közel 100 darab, de a fizetésem csak pénteken jön meg, addig viszont nem bírom ki cigi nélkül.
Régebben probáltam mindenfélét cigibe tölteni de semmi sem volt igazán jó. Van valami olyan alternatíva ami jó lenne? Például egy olyan cucc aminek nincs olyan ocsmány utóíze mint 1-2 tea felének?
Előre is köszönöm.
CSAK normális válaszokat szeretnék, ha kötekedő "ne dohányozz" válaszolók sajnos le lesznek pontozva.
24/Lány
2013. okt. 29. 16:01
1/9 anonim válasza:
ne dohányozz pontozz le pls imádom ha büntetsz :D
amúgy járd az utcát oszt kéregess
2/9 anonim válasza:
óóóó ha szerinted a teafűnek van ocsmány utóíze, akkor tekintsd halott ügynek hogy számodra megfelelő alternatívát találj :D
3/9 A kérdező kommentje:
@va anyátokat.
2013. okt. 29. 16:30
4/9 anonim válasza:
Te dévári hülye kur*va. Nem beszólásnak írtam, csak mondom hogy ha neked a teafű is szar, annál csak szarabb "alternatívák" vannak...
5/9 anonim válasza:
milyen igénytelen rühes kur.va lehetsz hó végére elfogy a pénz omg?
7/9 Vörösnefelejcs válasza:
Nézz utána, de nekem úgy rémlik, hogy az aranyeső (Forsythia) leveleit használták régen dohány helyett. Fogalmam nincs, hogy hol olvastam...
Megpróbálom megkeresni.
8/9 Vörösnefelejcs válasza:
9/9 anonim válasza:
próbáld ki az Africa Dawn roobios gyógyteát finom és fustje is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!