Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás miatt lehet ilyen?

Dohányzás miatt lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Nehany honapja dohanyzom, es ma voltam ellenorzes szeru hasi ultrahangon, es a bal oldali petefeszekben egy 3 cm-es cisztat mutattak ki. (Elvileg a menszesszel kimegy majd) de elkuldtek nogyogyaszhoz a biztonsag kedveert. Jovoheten megyek.

Ez kialakulhatott a cigi miatt, vagy semmi koze hozza?

2016. máj. 10. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mástól van, de jobb vigyázni.
2016. máj. 10. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha 40 éve cigiznél akkor lehet. Amúgy kétlem...de ajánlom, hogy tedd le mert néhány hónap után még könnyű...én is cigizek és nem is tudnám letenni (10 éve tolom) szóval nem ajánlom.
2016. máj. 10. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:

A ciszta mástól alakul ki. Pontosabban attól hogy valami kivezető nyílás elzáródik valamitől, és elkezd benne termelődni a cucc, attól függően hogy mi záródott el. Olyan mint a pattanás például.

Nem hinném hogy dohányzástól lenne.

Wikipédia oldal is van erről, nem tudom miért nem keresnek rá egyesek dolgokra, amiket nem tudnak vagy nincsenek tisztában vele.

2016. máj. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!