Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudnátok ajánlani magyar...

Tudnátok ajánlani magyar webshop-ból egy jófaja e-cigit?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Teljesen kezdő vagyok az e-cigizésben. Erős dohányos vagyok,és szeretném az e-cigivel letenni a rendes cigit. Sokfajtát láttam,de eléggé robosztusak.

Olyan fajta e-cigit keresnék,amit egy kezdőnek is megfelelne,a kinézete kicsi és csőszerű (mint egy szivar).

Pót alkatrészeket is vennék hozzá,mert elvileg kellenek majd. Amiket nézegettem kinézetre megfelelnének

Ego One,Cloud V Phantom.

És ami még fontos maga a folyadék. Milyet ajánlanátok erős dohányosnak? Webshopban megtalálható legyen az e-cigivel egy helyen.

#jhkhhk
2016. máj. 7. 23:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen azt láttam,csak pont nincs készleten,és ahogy néztem december óta :( Csak pirosban kapható,de nem női felhasználó vagyok :D
2016. máj. 8. 20:38
 12/20 -H.- ***** válasza:

Ez nem tetszik?

[link]

Ugyanitt lötyi is eladó, Mystic Juice az ajánlott, vagy HELM.

2016. máj. 8. 21:22
 13/20 -H.- ***** válasza:

Külföldi rendelés esetén pedig, ha parázol, regisztrálj PayPal fiókot, és fizess azzal, mert így alapból van refund, azaz vissza tudod igényelni a pénzed, ha nem jön meg a vásárolt termék, vagy hibásan kapod meg („DOA”).

Egyébként a fasttech nagyon megbízható oldal, sokszor vásároltam tőlük, és soha nem volt semmi probléma, ha problémám akadt, arra is azonnal válaszoltak.

2016. máj. 8. 21:32
 14/20 A kérdező kommentje:

Hát ez már elég nagy :/

Valami kisebb kellene,vagy úgy is jó lenne nekem,ha összedobnánk egy aksit és egy porlasztót.

2016. máj. 8. 22:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Végül megrendeltem az ego one-t piros színben. Van esetleg valami fólia rá valahol,hogy ne piroskában tündököljek vele? :D

Milyen alkatrészt kellene még hozzá vennem a későbbiekben? Gondolom idővel elhasználódik benne valami. Első használatkor mire figyeljek oda?

2016. máj. 9. 16:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Alapból CL kódú kazánnal szállítják őket. Ezek ha egyszer elhasználódnak (ami használattól függően pár naptól 1-2 hétig terjed) akkor cserélni kell őket. A kezdőcsomagban egy 1 ohmos és egy 0.5 ohmos lesz benne: a 0.5-ös kétszer akkora teljesítményű. Ez gyorsabban és többet porlaszt a folyadékból. Én személy szerint az 1 ohmosat jobban kedvelem, de ízlés kérdése.

A CLR kódú kazán újraépíthető. Ez a tekercsben lévő vatta kihúzását, a tekercsen felgyűlő retek leégetését és letörölgetését végül pedig a friss vatta tekercsbe tömését jelenti. Ha Youtube-on rákeresel arra, hogy "ego clr rebuild", látni fogod hogyan megy. Vannak, akik magát a tekercset is cserélik néha, szerintem a kantál anyagút teljesen felesleges, bőven elég párszor izzásig hevíteni és letisztítani. A csere kazánokat rendeld meg mindenképpen, mert hamar kelleni fognak. De ezen kívül semmi más.

Első használathoz csak annyi, hogy miután feltöltöd a cigit, engedd ázni a vattát egy 10 percet, szívja magába rendesen a löttyöt.

2016. máj. 9. 17:44
 17/20 A kérdező kommentje:

értem,nagyon szépen köszönöm a részletes segítséget.

Esetleg még abban tudnál segíteni,hogy magyar webshopban hol kaphatnék pót kazánt és olyan clr kazánt? Mert ahonnan az ego one-t rendeltem ilyesmit nem láttam sajnos,csak ego one porlasztót 5 ezerért.

2016. máj. 9. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Az utóbbinál nem írnak ellenállást, kérdezd meg tőlük e-mailben. Vegyél rögtön kettőt, hogy ne maradj hoppon ha egyszer kimúlik vagy elrontod. De mivel ez kis összegű tétel, én a fasttechről rendelném az ötös csomagot, amit korábban linkeltem. Amit érdemes tudni: ha a felső gumigyűrű fekete és nem fehér, akkor az a régebbi verzió ami néha letapad a csőben. Újtatöltésnél apró bosszúság lehet. A gumigyűrűt levéve ez megoldódik, és nekem nem szivárog így se.

2016. máj. 9. 22:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg segítséget :)

Még annyit,hogy ehhez a clr kazánhoz csak akkor vatta kellene a felujításhoz? vagy üvegszál és ellenálláshuzal is?

Ez a vatta megfelelő lenne?

[link]

Gondolom méretre kell vágni és behejezni a kazánba.

2016. máj. 10. 20:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Természetesen nincs mit, örülök, hogy segíthetek!

Csak vatta kell, de most ahogy nézem, lehet, hogy a második csak egy üres tok, és ellenálláshuzal nélkül jön, azért nincs leírva hogy hány ohmos. Akkor az elsőt vedd, abban benne lesz már a tekercs.

Én a legszimplább vattát használom ami zsákban van, nincs alakja se csak úgy ki lehet tépni belőle egy darabot. Azt felhengergetem, átdugom a tekercsen, meglazítom hogy kitöltse az oldalsó lyukat, és körömvágó ollóval szűken levágom. Nem tömöm túl, mert akkor nem tud már mit magába szívni. Üvegszál is biztos jó, de mivel vatta alapból volt itthon és szerintem tökéletesen működik, nem próbáltam.

2016. máj. 10. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!