Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudnátok ajánlani magyar...

Tudnátok ajánlani magyar webshop-ból egy jófaja e-cigit?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Teljesen kezdő vagyok az e-cigizésben. Erős dohányos vagyok,és szeretném az e-cigivel letenni a rendes cigit. Sokfajtát láttam,de eléggé robosztusak.

Olyan fajta e-cigit keresnék,amit egy kezdőnek is megfelelne,a kinézete kicsi és csőszerű (mint egy szivar).

Pót alkatrészeket is vennék hozzá,mert elvileg kellenek majd. Amiket nézegettem kinézetre megfelelnének

Ego One,Cloud V Phantom.

És ami még fontos maga a folyadék. Milyet ajánlanátok erős dohányosnak? Webshopban megtalálható legyen az e-cigivel egy helyen.

#jhkhhk
2016. máj. 7. 23:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Csőszerűekről én téged lebeszélnélek.

Eleinte én is azt szerettem volna, vettem is egy ego készletet, de semmilyen szempontból nem voltam megelégedve vele.

Oké, hogy vékonyabb mint egy rendes mod, de cserébe rohadt hosszú. Nem igazán állt a zsebembe.

Cserébe viszont jóval kevesebbet is tud, mint egy rendes mod. Szerintem furán is néz ki.

No meg eléggé idegesített, hogy ha leraktam valahová, simán legurult... :D

Szóval én inkább azt ajánlanám, hogy elsőként vegyél mondjuk egy Istick 40tc-t. Vagy ha kicsit jobban szeretnél, akkor egy Istick pico-t.

Ezek azért kisebb modok, amik jól kézreállnak, és zsebekben is könnyen elférnek. No meg elég jók is, főleg egy bármilyen ego típusú készülékhez viszonyítva.

A pico-nak az az előnye, hogy cserélhető benne az aksi, ezért ha esetleg rosszkor fogy el az energia, mindig tarthatsz nálad egy másikat, s így csere után tovább használható. Ez azért elég fontos szempont, főleg, ha cigiről való átszokás fázisában vagy.

Hozzá kell majd választanod még egy kazánt is. Javaslom pl a joyetech cubis-t 1.0ohm-os szájból tüdőre szívós 316-os fejjel. De rengeteg a lehetőség, van miből választani. A lényeg, hogy szerintem első körben olyan kazán kell, amiben a fejet/patront simán ki tudod cserélgetni, és nem kell szerelni, újratekerni.

Folyadék:

Sajnos Magyarországban hivatalosan e-cigi boltokban már nem vásárolhatnál semmilyen nikotintartalmú folyadékot. (az más kérdés, hogy néhol "pult alól" adnak el neked)

Ugyh. azt szerintem érdemesebb netről előre berendelned, vagy keresni valami ismerőst aki tud adni neked próbából. (ha Budapesten vagy, akár hozzám is fordulhatsz)

Persze megpróbálhatod boltban is. Van ahol nem is tartanak, van ahol meg nem szolgálnak ki, van ahol meg minden további nélkül, ha nem vagy gyanús.

Mennyit dohányzol? Ahhoz kéne mérni, hogy milyen erőset ajánljak neked. Ha mittomén napi 2 doboz, akkor érdemes akár 18mg-os liquiddel kezdeni. De ezt is jobb inkább tapaszalni, szóval talán az a legjobb, ha találsz olyan embert aki e-cigizik, és kipróbálhatod a cuccait.

2016. máj. 8. 00:54
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, most látom, hogy webshopot keresel, és nem boltot.

Olyat nemtudok sajnos itt sem ajánlani, ahol nikotinos levest, és készüléket is tudsz venni.

Külön venném inkább.

Mert pl készülékekben, szakmaiságban, segítőkészségben, meg árakban a vape42.hu verhetetlen.

Azonban nikotinos folyadékuk nincs.

Folyadékokat meg:

[link]

vagy

[link]

vagy

[link]

stb

2016. máj. 8. 01:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

e-liquidbolt.hu

Itt van készülék, illetve liquid is. De egyébként az elsőnek teljes mértékben igaza van, sajnos én is végig jártam ezt. Egoval kezdtem egy egyszerű kittel, most pedig egy 75W-os iSticket használok. Verhetetlen azt mondom. :D

2016. máj. 8. 10:44
 4/20 anonim ***** válasza:

Ha csőszerűt akarsz, akkor az Ego One tökéletes választás. Egyáltalán nem hosszú (az enyém a nagyobb, 2.5 millis de ugyanúgy 19 mm átmérőjű tankkal kereken 11 centi szipkával együtt) és elég az ereje még az 1 ohmos kazánnal is. Kazánból CLR-t javaslom, mivel gyerekjáték tisztítani és a vattát cserélni. Egy éve egy ötös pakkot nyúzok, és kettőhöz még hozzá se nyúltam. A fűtőszálak szinte örökéletűek. Amit eddig kidobtam, azt is csak azért, mert eldeformáltam a tekercset.

Én napi egy dobozról szoktam le vele, 18 mg-os löttyöt szívok, és két tanknál többet egy nap még soha nem kellett elszívnom, de inkább csak bő 1-et szoktam. Először egy gagyibb Ego-val kezdtem, ami nem igazán elégített ki, de ez a One tökéletesen. Mivel nem felhőket fújni, hanem leszokni akarsz, én meleg szívvel tudom ajánlani. Ehhez nem kell 75 wattos akksi, de 30 se...

2016. máj. 8. 16:47
 5/20 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Az ego one mellett döntenék,csak egy óriási baj van. Nem tudom hol lehetne kapni :(

Esetleg tudsz egy webshopot ahol kapható és van raktáron? milyen crt-re gondolsz? ezt pontosan nem értem.

2016. máj. 8. 17:39
 6/20 A kérdező kommentje:
Vagyis CLR kazán. Arra gondoltam,hogy nem tudom milyen és hol kapható.
2016. máj. 8. 17:40
 7/20 anonim ***** válasza:

Én külföldi oldalról rendeltem, mivel sokkal olcsóbb volt, és a 2.5 millis tank nincs kezdőcsomagban, így alkatrészenként válogattam össze. Ezeket vettem:

[link]

[link]

[link]

Rohadt sokat vártam a csomagra, több mint egy hónapot, már azt hittem, hogy eltűnt. Hajón hozzák fillérekért, de sokáig tart. Csak "Authentic" feliratú cuccot szabad innen venni, felvállaltan tele van az oldal olcsóbb koppintásokkal. De az Authentic megbízható, és a lekaparható ellenőrzőkódok mind jók voltak.

Magyar webshopok így hirtelen guglizás után nem látom, hogy forgalmaznák :(

2016. máj. 8. 19:27
 8/20 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a segítséget,de sajnos külföldi oldalról életembe nem rendeltem. Gondolom előre utalással működik a fizetés,amiben én nem igazán bízok meg. Pont ezért fontos nekem a magyar webshop,hogy futárnak fizessek amikor hozza a cuccot.
2016. máj. 8. 19:53
 9/20 A kérdező kommentje:
Viszont ha jól számolom kecsegtetően olcsóbb külföldről behozatni,mert kb így lenne 6-7 ezer ft,míg magyar oldalról 15-20 között lenne az ára,csak hát mindenképp utánvéttel szeretnék fizetni,nem pedig előre utalással.
2016. máj. 8. 19:55
 10/20 anonim ***** válasza:
e.liquidbolt.hu-nál van One is. :D
2016. máj. 8. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!