Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagy kárt okoz a marijuana?

Nagy kárt okoz a marijuana?

Figyelt kérdés
"ismerek egy srácot" aki a nagyon stresszes időszakaiban(ez 1 vagy 2 havonta egy alkalmat jelent) elszív egy füves cigit miközben zenét hallgat és/vagy kajál mert ez ilyenkor bazi nagy élményt jelent neki.3 éve halad így és egyenlőre semmi negatív hatást nem vett észre magán.Mennyire káros ez az életforma?Rövidíti az életet?
2016. ápr. 30. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
ez p*icsafüst kb. nem állítom hogy nem káros, de elenyésző szinten.
2016. máj. 1. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak ha elkapja a yard, egyébként semmi.
2016. máj. 1. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem káros egyáltalán, de azért ne kezdd el.

Másik, hogy nem mindig "sül el" jól a füvezés, mert épp az adott lelkiállapotot erősíti fel, tehát depressziós pánikbetegeknél nagyon kellemetlen lehet.

2016. máj. 1. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Énnekem semmilyen kárt nem okoz, nem is zavar.
2016. máj. 1. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs vele. A marijuána egy gyógyszer, tudod mennyi betegséget előz meg/segít legyőzni/enyhít?

Semmi gond nincs vele ha elszívsz néha, főleg mert fizikai függőséget nem okoz.

2016. máj. 1. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy-két havonta nemhogy nem káros, de szerintem egyenesen jót tesz. Persze nem a tüdődnek, hanem mentálisan. Kimozdít a hétköznapi rutinból, a befásultságot feloldja, más dolgokon gondolkozol, mint amúgy szoktál, más szemmel tekintesz egyszerű dolgokra, társaságban jókedvet ad, satöbbi.

Én ritka használat párti vagyok, magam is átlagosan havonta egyszer szoktam, tíz-tizenkét éve csak így csinálom. Nagyon régen pár hónapig naponta-kétnaponta pipáztam, de hamar rájöttem, hogy az úgy hülyeség.

2016. máj. 1. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!