Nikotin mentes e-cigire rá lehet szokni? illetve maga a mozdulatára?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 18:08
1/6 anonim válasza:
Mozdulatra nem hiszem. Inkabb a jelensegre es a "szeanszra" szoknak ra sokan ha a nikotint tudjak is mellozni. Maga a mozdulat nem hiszem. Bar raszoknek a portorles mozdulatara. Lehet konnyebben menne ha fustolne a rongy! :D
2/6 A kérdező kommentje:
soha nem cigiztem nem is akartam most is csak az íze miatt emiatt is kérdezem mert ha rá lehet szokni akkor hanyagolom
2016. ápr. 25. 18:17
3/6 anonim válasza:
En ugy tudom a nikotin okozza a fuggoseget. De en azt mondom ha nem akarsz raszokni ne eroltesd. Leszokni nem lehet rola max abba hagyni. ;)
4/6 anonim válasza:
Nikotin mentést csak nagyteljesítményű móddal és minőségi kazanokkal lehet rendesen élvezni (izlelni), annyit pedig nem fogsz rá költeni, az olcsó 10k alattit akarod venni amit hamar megunsz majd. Na így esélytelen a 'raszokas' de ha megtörténne sem lenne semmi bajod tőle amíg nem a kotyvasztott aromát veszel a löttyhöz.
5/6 anonim válasza:
Az íze miatt fölösleges kipróbálni. Szerintem egyenesen butaság.
Én leszoktam vele a cigiről, de aki nem ilyen indíttatásból használná, annak azt kell mondjam teljesen fölösleges, sőt egyenesen butaság.
Én pl imádom a málna ízt, ezért ezt veszek hozzá, de ha nem cigiztem volna soha, biztos, hogy hamarabb vennék magamnak egy adag málnát a zöldségesnél, minthogy ilyenen agyaljlak. :)
Nem kioktatásként írom ezt, csak négy és fél év tapasztalatából.
6/6 anonim válasza:
Ha nem nikotinos csak sima liquid akkor nem szoksz rá may finom :),és társaságban jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!