Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen vízipipát ajánlotok?

Milyen vízipipát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok,konkrét darabokra lennék kíváncsi árral együtt.
2016. ápr. 19. 15:45
 1/3 gnoomage ***** válasza:
Én azt ajánlom kezdj egy Aladinnal, mert a Top Markot amit a legtöbben kezdésnek vesznek hamar a polcra teszik... Én is 1-2 hónap után úgy éreztem hogy felesleges volt megvennem... Nekem Aladintól a Koufy-k tetszenek 14-15.000 körül, és persze az amim most is van, Fata Morgana 17-18.000-ért...
2016. ápr. 19. 15:58
 2/3 anonim válasza:
Nekem aladin numea van és nagyon szeretem. Az ára 13.000 ft volt. Persze a pipádat utána még "tuningolni" kell. Pl.:vortex vagy phunnel kerámia, mosható cső. Annyira nem olcsó mulatság, viszont egyszer kell megvenni.
2016. ápr. 20. 20:54
 3/3 gnoomage ***** válasza:
2# Kezdésnek tökéletesen megfelel az Aladin alap cuccai amit a pipához kap, hisz az is egy közepes szintet mutat... Max tényleg egy phunnel vagy vortexet éri meg mellé venni pár ezer forintért...
2016. ápr. 21. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!