Kovács Christof kérdése:
Milyen Vizipipát ajánlotok Elsőre? Többi lent
Figyelt kérdés
Szeretnék egy vp-t venni de nem tudom hogy milyet.az egyik haverommal közösen vennénk és kb 15-18 ezer forintot szánánk rá.a lényeg hogy 50-70cm-es vizipipara gondoltunk és sok füstöt adjon valamint hogy jól átadja a dohány vagy a kavics ízét.Ezért szeretnek segítséget k kérni hogy milyen márka lenne a megfelelő.(bocsi a helyes írási hibákért,telefonrol írtam)2015. nov. 19. 17:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem a méretétől nem függ a füst mennyisége se a minősége. Legalább is én a 34 cm-es pipámat és a 71cm-eset tudom összehasonlítani. Füstre és ízre azonos, jól átmelegíti a követ vagy a dohányt. Talán annyi különbség van hogy a kicsinek melegebb a füstje mivel kevés víz fér el benne és az hamar langyos lesz így a füst se hűl le. A nagynak meg a borulásveszély a hátránya. Márkába tanácsot nem tudok adni, nézzetek szét. Annyi pénzért minőségit tudtok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!