Más dohányost is idegesít hogy ilyen szemét mocsok függő?
Figyelt kérdés
Annyira rossz érzés hogy nem hagyom abba :( olyan nehéz2016. ápr. 19. 09:17
1/7 anonim válasza:
Szemétnek azért nem mondanám magam. De igen, rettentően idegesít, egy órája vagyok fent, és most nyomtam el a második szálat. Neten nézegettem leszokási tippeket, de nem vmi hathatósak :(
2/7 anonim válasza:
A nemdohányost jobban idegesíti. Szingliként, nemdohányzóként nem vagyok könnyű helyzetben. Nehéz nem dohányzó partnert találni. Aki viszont cigizik, azon sajnos lehet érezni. Volt már sértődés, de valahogy nem szeretném.
3/7 A kérdező kommentje:
Ja képzelem :(
2016. ápr. 19. 09:34
4/7 A kérdező kommentje:
köcsög dohányzás
2016. ápr. 19. 09:35
5/7 anonim válasza:
Engem idegesített. Abba kell hagyni, csak akarat kérdése az egész. Az marhaság hogy leszokási tippek. Ha eldöntöd hogy leszoksz , nem is annyira nehéz. Azt a társaságot persze kerülni kell akik csak azért is idegesítenek azzal hogy : Gyújts már rá . És oda füstölnek szándékosan az orrod alá. Én napi két dobozt hagytam el azóta se akartam soha rágyújtani. De mondom akarni kell!!!
6/7 anonim válasza:
Sajnos kevés dohányos van akit ez idegesít vagy zavar. Minket nem dohányosokat viszont tényleg nagyon.
Sok sikert a leszokáshoz!
7/7 anonim válasza:
Én tegnap előtt gyújtottam rá utoljára. Nem tudok normálisan aludni, egyik perecben ver a víz,következőben fázom, köhögök mint a vadszamár, de kitartok,muszáj, magamért. Melóban a kantinban can a kijelölt dohányzó,inkább eszem egyedül,csak hogy elkerüljem a szituációt,nehogy kérjek valakitől egy szálat is. Nagyon fura, minden haver,ismerős cigizik, gondolom bevonzottam,most meg itt vagyok társaság nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!