Ego One mennyire éri meg? Vagy milyen e-cigit ajánlotok helyette? Többi lent
Ego One 1100mah-t ajánlottak nekem 15ezerért. Megéri?
Ebayen sokkal olcsóbb, ez átverés lenne? Klón?
Jelenleg csak egy egyszerűbb készülékem van az oxygain.hu-ról,egy EVOD USB 1100 BDC patronos.
Lehet lecserélném valami ütősebbre, de nem nagyon vagyok benne annyira a témában.
Ha tudtok, boltot is ajánlhatnátok.
ebay link, amit néztem: [link]
Semmilyen égő szett nem ér 8000nel többet.
#1: szólj az ismerősöknek, hogy ne pofozza magát a legolcsóbb, szar minőségű ecigijevel.
Nem okoz szájrákot és sokkal kevesebb káros anyag van benne, mint a rendes cigiben. :D
Illetve az egyetlen káros anyag benne a nikotin.
Tudniillik a glicerin és a polipropilén-glikol megtalálható élelmiszerekben és szépségipari cikkekben...Gondolj erre, mikor előveszed a kézkrémed.
Kbaszottul okos. Vagy akkor minek kérdezel ..
Ha bocsi nagyon nem vagy okos :) nem szólok neki tud róla h nem jó minőségű a drága sem
;)
Hallod, azóta egy wismec rx 2/3am van, bellus tankkal, egy éve e-cigizek és egyszer nem pattant meg a számban az ecigi. Sőt se szájrákom, se tüdőrákom, könnyebben lélegzem, mint a rendes cigi után. Egy év után már azért van viszonyítási alapom...
Nem kéne bevenni mindent, amit a média terjeszt, te méteres idióta.
Az, ha sérülést okoz egy ilyen készülék, azért van mert olcsó, silány vacak vagy az illető nem ért a huzaltekeréshez és túlterheli az akkumulátort. És az utóbbi emberi hülyeség, nem a készülék hibája, de ezeket jól felkapja a sajtó "már megint felrobbant egy e-cigi" szalagcímmel, de azt nem írják oda, hogy a gyökér hibája aki használja...
TÁJÉKOZÓDJ ÉS NE LEGYÉL BALHERE...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!