Ha cigizunk tényleg meg áll a növekedés? :o
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 01:02
2/12 anonim válasza:
ismertem kettő valakit akik elég korán elkezdték és valóban olyanok, akkorák maradtak mint a kiskutya ülve .
3/12 anonim válasza:
Valóban megnehezíti a növekedést, de nem jelentős mértékben. Ma már bőven viszünk be annyi ételt, amely garantálja a genetika által meghatározott maximális testmagasságot. Ha 50 évvel ezelőtt éltél volna, falun, egy nap egyszer ettél volna (de lehet még annyit sem), akkor látszódna. Miért nem ér rá 21 évesen, amikor már nem nősz?
4/12 anonim válasza:
Sok mindenre kihat. Valószínű hogy igen jár az osztályunkba egy lány nyolcadikosok vagyunk ő hozzánk bukott megvagy 2éve szóval nem tudunk róla huu de sokat. 8évesen kezdett cigizni és most 16éves lesz azt hiszem.. Nagyon alacsony vagy 156-58 között van lehet hogy még (alacsonyabb) mert olyan hamar kezdte a cigit. Büdös a szája a keze a ruhái mindene a cigitől a haja is.
5/12 anonim válasza:
Lehet most hogy így felmerült a dolog. A szomszédomban van egy férfi, és gyerekkora óta dohányzik, és nagyon alacsony.
6/12 anonim válasza:
Lassithat, akadàlyozhat, mas dolgokban is amugy...amik ennel is fontosabbak. Pl ha beteg vagy vagy megvagod magad sebed lesz, eleg nehezen fogsz regenerâlodni.
7/12 dr.tudor válaszol válasza:
Az a legkissebb gáz a cigizésben hogy egy pár centit veszitesz innen onnan van hogy a melled nem nő rendesen van hogy a kolbász. De! büdös vagy, hülye lesz a gyereked, rákot kaphatsz, kínoz ha nincs, elkéregetik, fizetsz érte, zavarsz másokat, ugy nézel ki mint egy bohóc, soroljam még? 21 évig szívtam, sajnálom azokat akik cigiznek, és kerülöm őket.
8/12 anonim válasza:
Rákot nem csak cigaretta okoz utolsó bár azis de akik körülöttem rakosak voltak kb egy személy ha dohányzott , de szerintem undorító szokás , én a páromat úgy szoktattam le h amikor vásárolt cigit fogtam a sajat pénzembol ugyanannyit és el raktam 4 hónapig , abbol mentünk nyaralni, azóta csak néha sziv el par szálat es gyűjtögetjuk apenzt ha úgy érzi cigizne de mar sok lenne aznap vagy azon a heten akkor egy ezrest bedob a perselybe!:)
9/12 anonim válasza:
Ez csak egy Anti-Nikotin-Argument, tudomanyosan nincs alatamasztva, de elkepzelhetö, hogy a nikotin befolyasolja a növekedesi hormonokat.
Ha, keveset szivsz, akkor csak azt tudnam tanacsolni, hogy probald meg abbahagyni. Kesöbb mar sokkal nehezebb lesz.
10/12 anonim válasza:
13 éves korom óta cigizek,a növekedésben megálltam a 189 cm-nél... és a 105 kg-nál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!