Lehetséges az, hogy a dohányzástól nem nőttem?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam függőnek, de néha, hébe-hóba, baráti társaságban szívok néhány szálat. Nem szívok minden nap, valamikor 3 naponta, valamikor csak hetente,. Most nyáron barátokkal kicsit többször. Ez olyan 1 éve tart, amikor kezdtem ezt a rossz szokást két hetente kimentünk szórakozni és úgy szívtunk. Tavaly novemberben voltam 182 cm, most is ennyi vagyok, 16 évesen. Ősszel már, suli kezdetekor már nem akarok cigizgetni, hébe-hóba sem. Sportolok is, konkrétan focizom. Van rá esély, hogy a dohányzás negatívan hat/hatott a növekedésemre. Még most abba tudnám hagyni a dohányzást, mert nem érzem szükségét. Rendbe jöhet ez majd, hogy még növök egy keveset? édesapám 195 cm magas, edasanyam 165 korul. Mi a véleményetek a leírtakról? :)2014. aug. 24. 14:46
1/4 anonim válasza:
Nincs köze hozzá, de hagyd abba a dohányzást. Később a focizásba árthat.
Nagyjából ilyen magas maradsz, én 17 évesen vagyok 175 cm, és tavalyhoz képest 2 cm nőttem csak.
17/f
2/4 anonim válasza:
Nem lehetséges. 16 éves kor után már nem nő látványosan az ember. De van közeli ismerősöm, aki 14 éves kora óta dohányzik, ma 26 éves és 190 centi.
3/4 anonim válasza:
Én meg 25 éves vagyok és 164 centi, szintén férfi, 14 éves koromra teljesen kinőttem magamat úgy, hogy édesapám 175 édesanyám 158 centi, plusz sose dohányoztam! Egyszerűen ezt osztotta a sors, a te 182 centid az eléggé jó magasság, de még esetleg 2-3 centit nőhetsz 20 éves korodig, utána befejeződik végleg a növekedés.
4/4 anonim válasza:
Valamellyest a dobanyzas is kozrejatszik,de mar egyebkent sem fogsz jelentosen noni mad 1-2 centi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!