Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigi tekerési segítség?

E-cigi tekerési segítség?

Figyelt kérdés

E-cigibe mikor új tekerést csinálnak miért szokták beizzítani a megtekert huzalt még mielőtt vattát tennének bele? Egy youtube videóban láttam. Mi értelme van?

Én sose szoktam, de mégis jó lesz a tekerés. Van valami előnye, ha izzítva van még mielőtt megcsinálom?

Eleaf I Just 2 szettem van egyébként.

2016. ápr. 8. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Leégetik róla az esetleg rákerült mocskot, zsírt, olajat

2. Egyes huzaloknál izzítás után könnyebben formálhatóvá válik a huzal. Szóval utána az apró egyenetlenségeket könnyebb kijavítani a tekerésben.

3. Így lehet ellenőrizni, hogy a tekerés középről kezdődve izzik e fel, illetve hűl ki. Ha nem, akkor lehet kicsit igazítani a huzalon, illetve kapargatni, hogy így történjen.

Szóval nem kötelező dolog, de néhány esetben jól jöhet.

Azt érdemes szem előtt tartani, hogy pl titán huzalt nem nagyon szabad izzítani, illetve csak nagyon óvatosan.

2016. ápr. 9. 01:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Védő oxid réteget is hoz létre a tekerésen, így elkerülhető a zárlat keletkezése. Az előttem szóló minden mást leírt. :D
2016. ápr. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!