Én abba hagytam. Semmit nem kell helyette csinálni. Vagy van akaratod vagy nincs.
2016. ápr. 2. 19:33
2/11 anonim válasza:
Én most azt csinálom , hogy egyre többet szívok, már napi 2 doboznál tartok és ha eleget cigizek meghalok...szal lenxegében abbahagyom.
2016. ápr. 2. 19:58
3/11 ede1219 válasza:
Elhatároztam, hogy lerakom, és úgy lett.
2016. ápr. 2. 20:03
4/11 anonim válasza:
Én ugy tettem, mint ede. De 20 éve.
2016. ápr. 2. 20:23
5/11 A kérdező kommentje:
De gondolom megviselt az első nap cigi nélkül nem? Nem voltatok tiszta idegek?
2016. ápr. 2. 20:27
6/11 anonim válasza:
Az első 2-3 hét szörnyű... Sőt még annál is rosszabb. De aztán egyre jobb. Egy év után már nem is fogod kívánni.
2016. ápr. 2. 21:08
7/11 anonim válasza:
Én váltottam e-cigire.
Soha többet nem fogok visszatérni a simához, mert megundorodtam tőle, mióta e-cigit használok.
E-cigit is lassan fontolgatom, hogy abbahagyom. 18mg-os liquiddel kezdtem, és most 3mg-osnál tartok. Következő lépés a nullás, utána meg valamikor amikor úgy van kedvem hozzá, abbahagyom.
Amíg cigiztem, azt lehetetlennek tartottam, hogy letegyem. Most az e-ciginél viszont simán úgy érzem, hogy meg tudom lépni.
2016. ápr. 3. 02:10
8/11 anonim válasza:
7-esnek
Olyan munkahelyre megyek dolgozni, ahol nem éppen (NINCS) cigizni lehetőség.Az e-cigi könnyíthet a kínomon?
2016. ápr. 3. 09:07
9/11 anonim válasza:
Nincs nagy titka. Akaraterővel ment nekem. Persze nem elsőre, 1 évig próbáltam leszokni de mindig visszaestem.
Nagy segítség volt viszont hogy bezárt itt a környéken az egyetlen nemzeti trafikbolt, nagyon kényelmetlen volt 6 km-t utazni mindig a cigiért.
2016. ápr. 3. 10:12
10/11 anonim válasza:
#8 Május 20-ig nem csak könnyíthet, de teljesen kiválthatja a cigit, viszont onnantól kezdve ugyan azok a jogszabályok fognak rá vonatkozni mint a cigire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!