Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki az utcán Djarum Blacket...

Aki az utcán Djarum Blacket szív, az pénzes?

Figyelt kérdés
Ez a cigi egyfajta "státuszszimbólum" a dohányzók körében?
2016. márc. 29. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nem státuszszimbólumnak számít, inkább az ember hülyeségének hogy azért kidob több mint egy ezressel többet hogy az ajkát nyalogassa cigizés után :D
2016. márc. 29. 18:24
 2/10 A kérdező kommentje:
nézőpont kérdése :)
2016. márc. 29. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Október óta csak azt szív a haverom, mert azt szereti és ha megengedheti akkor miért ne. Mondta, hogy néha odaordítanak neki, hogy burzsuj csíra stb. De ez csak a black-nél. Szerencsére az ilyen primitívek a többi fajtáját nem ismerik ami pl fehérbe van tekerve azt sose szúrják ki. De egy ideig én is azt szívtam de 3 hónap után már észre sem veszed, hogy édes.
2016. márc. 29. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
ez azért durva, hogy ezért még tök idegenek be is szólogatnak, igaz, hogy én is azt szűröm le, ha az utcán látom hogy valaki ilyet szív, hogy bizony van jó sok pénze
2016. márc. 29. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Hát igen. Mondjuk a srác mai napig azt szívja de sokszor megkapta a beszolásokat. Néha vesz mentolt, mert az teljesen fehér és a szürönél zöld betüvel van csak feltüntetve, hogy djarum. Viszont ha suliba jársz ne nagyon cigizz ott mert mindenki letarhál majd. 😁
2016. márc. 29. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Barátnőm szokott djarum cigiket szívni,mert szereti.De kb. minden jó ízű aromás cigit szeret,szóval ez nála nem státuszszimbólum,egyszerűen ezek ízlenek neki.Amúgy gazdag a csaj de ez már mellékes :D
2016. márc. 31. 08:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát azért nem mellékes hogy gazdag, mondjuk tényleg logikus ha valaki olyat szív, hogy akkor pénzes
2016. márc. 31. 09:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyiből nem lehet levonni a következtetést, mert egyszer látsz valakit Djarumot szívni. :DD

Viszont, ha valaki rendszeresen, minden nap Djarumot szív, akkor vagy pénzes vagy nagyon hülye.

2016. ápr. 2. 12:36
 9/10 A kérdező kommentje:
hát ha nagyon hülye, akkor is mindenképp gazdag, ha minden nap azt szív :D hát egyszer látod, de ha utcán csakőgy olyat szív, akkor nagy valószínűséggel nem csak különleges alkalomkor szokott, hanem rendszeresen nem?
2016. ápr. 2. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Szívtam már utcán Djarumot, nem is egyszer, pedig nem szívom rendszeresen, szóval nem, nem gondolnám. :D

Egy doboz cigit max. 2 hét alatt el kell szívni, különben utána már nem a legjobb, szóval annyira igazából nem is lehet különleges alkalmakra tartogatni...

2016. ápr. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!