Djarum Black-t szív valaki?
Első kérdésem az, hogy mennyibe kerül? :D Nem akarok beégni, hogy nem viszek elég pénzt, nah meg ha 1000 felett van nem éri meg..
Második: jó fajta? vagy inkább a munkás cigire hasonlít? :D :D
Épp ma vettem egy dobozzal, mert már régóta ki szerettem volna próbálni.
Írok egy kis beszámolót róla (személyes tapasztalat):
Illat:
Kibontva már minimálisan is érezhető rajta a szegfűszeg, kivéve egy szálat jól megszimatolva eláraszt a kellemes szegfűszeg illata.
Íz:
Nos, kimondottan jó párosítás a dohány/szegfűszeg egyvelege, ízre gyengéd nem túltolakodó, ahogy jelen van a szegfűszeg, mégis könnyedén kivehető/felismerhető.
Külön kitérnék a szűrőre, ugyanis miután hozzáér az ajakhoz rátapad egy kis „íz bevonat”, amint megnyalod érezhető egy édeskés íz, kimondottan nem rossz.
Szag:
Füstje kevésbé büdös, nem áraszt tipikus bagó szagot. Természetesen a használóján érezhető hogy dohányzott, de ez a „szag” mérsékeltebb.
Buzz:
Elviekben ez egy erős cigaretta (kretek) volna ugyanis a doboz szerint 1,0mg nikotin található 1 szálban, én személy szerint egyáltalán nem éreztem az erejét, nem volt tőle szédülés. Összehasonlításképpen a Marlboro Gold Touch-ban ez az érték csupán 0,5mg/szál.
Ár/Érték:
Most jön a fájó pont ugyanis 1 dobozért 1990FT-ot kérnek el, bár 19 szál helyett 20 található meg benne. Könnyedén kijelenthetjük, hogy ez bizony drága.
Összességében:
Különleges pillanatokra, forralt bor mellé, karácsonyi szegfűszeges süti mellé biztos kellemes kísérő lehet. Vagy ha csupán egy kis változatosságra vágy a hétköznapok folyamán.
Amennyiben nem vagy nagy bagós, tehát naponta csak egy-két szálat szívsz el abban az esetben nem vészes ez az ár.
Mindenképpen ajánlom az egyszeri kipróbálását.
Remélem tudtam segíteni. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!