Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzásba tényleg bele...

A dohányzásba tényleg bele lehet halni vagy ez csak elrettentés, hogy káros?

Figyelt kérdés
Vonatkozik a kérdésem az alkoholra is ! 17 éves vagyok 1 éve dohányzom és hébe hóba iszom is alkoholt . Melyik a halálosabb a cigaretta vagy az alkohol ?

2016. márc. 16. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem csak bele lehet halni, hanem ki sem fejlődik a szervezeted! Ez egy lassú folyamat, észre sem veszed, csak mikor már késő.
2016. márc. 16. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:

A tudományos irodalmak erről is szólnak, mennyire veszélyes az alkohol és dohányzás is.

Nekünk jobban hiszel inkább, mint a tudománynak?

Érdemes hivatalos fórumokon erről olvasni, mert hátha sikerül észhez térned, mielőtt érszűkület, májprobléma, potenciazavar, kapcsolati zavar és még millió más dolog is kialakulhat a dohányzás, az alkoholfogyasztás miatt.

Ha a hébe-hóba alkoholfogyasztás, az a kevés ünnep alatt elfogyasztott 1-2 pici poharat jelent, akkor talán a szervezeted ezt elég jól tudja feldolgozni. De alkohol + cigi...hm. , még időnként sem jó se külön, sem együtt.

Amúgy pedig miért hagyod, hogy drága szenvedély uralkodjon feletted?

2016. márc. 16. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Hosszútávon mindkettő árt.
2016. márc. 16. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Az élet veszélyes üzem, kérdező. Előbb-utóbb mindenki belehal. A dohányosok, a piások jellemzően inkább előbb, mint utóbb.
2016. márc. 17. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó:

nem feltétlen :D

Pl egészsésgesen élsz, sportolsz, odafigyelsz mit eszel stb, és elcsap egy kocsi.xd... Nagyon sok embert ismerek, aki elég fiatal kora óta dohányzott/dohányzik, iszik/ivott és sokáig élt, vagy még mindig él, és kutya baja. Nem feltétlen függ össze, de persze semmiképp sem tesz jót és persze ha ezek nélkül éli valaki az életét, mindenféleképpen jobb. (Ez csak egy személyes vélemény volt, de lehet lepontozni ! :) )

2016. szept. 16. 00:59
 6/9 anonim ***** válasza:

... a " sok embernek kutya baja" mondat nálam egy kicsit mindig kiveri azt a biz. biztosítékot.

(Egy szakember, akihez sok "kutyabajos" ember is jön, aztán ez vagy az vagy együtt sok minden mindig! kiderül.)

2016. szept. 16. 07:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó. Én neked zöld kezet adtam, te biztos pirosat. De nem érdekel. Én csak a saját vélemény írtam le. Mint mindenki ezen az oldalon.
2016. szept. 16. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy én egy darab pirosat sem adtam és egy darab kéket sem...
2016. szept. 16. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó, nem baj. Igazából lényegtelen. Én adtam azért 2x is zöldet.xd..
2016. szept. 17. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!