Ez nagyon káros? 17/F
Figyelt kérdés
kb 3 éve kezdtem el cigizni, napi 1 dobozt szívok el, és mellette napi 2 szál füvescigit szívok el, 1.5 éve kezdtem el füvezni...
nagyon függő lettem, és nem tudom lerakni:/
nagyon káros ennyi cigi? néha szoktam köhögni....:(
17/F
2016. márc. 10. 16:27
3/9 anonim válasza:
Napi 1 doboz cigi nagyon káros, később majd nemcsak köhögsz, hanem fulladozol is. Füves cigi helyett inkább menj focizni, futni, fáraszd ki magad.
4/9 anonim válasza:
Nagyon. Ideje lenne elmenned tüdőszűrőre...
5/9 A kérdező kommentje:
miért kéne elmennem tüdőszűrőre?
2016. márc. 10. 16:46
6/9 anonim válasza:
Dehogy káros, ez a 200 évig tartó élet titka.
8/9 anonim válasza:
napi 1000ft kb,tehát egy hónapban 30ezer csak a sima cigi,a füves meg alapból drága... inkább vegyél kondibérletet,ennyi pénzből még tök jó kiegészítőket is vehetnél mellé.
9/9 anonim válasza:
A cigi rohadt káros.6éve cigizek és most jutottam el arra a pontra hogy elég.Vettem egy e-cigit múlthéten azóta 4szál a napi max.1doboz helyett,de mellette nem hiányzik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!