Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek mennyi idö kell...

Szerintetek mennyi idö kell cigizni ahoz hogy késöbb majd ráncosodjon a bör? Olyanokra értem pld:hogy valaki ha mondjuk egy évig cigizi akkor késöbb az biztos megfog lárcodni rajta külsöleg.

Figyelt kérdés
fontos lenne
2010. ápr. 3. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom hogy 5 évig cigiztem és marha rondán besárgult a bőröm, meg a fogaim. Hamarabb kellett volna leszokni, nem is volt cseppet sem nehéz. De hát aki hülye az így jár. A ráncokkal nem tudom hogy függ össze a dolog.
2010. ápr. 3. 01:08
 2/5 A kérdező kommentje:
azér függ össze vele mert mindenhol azt olvastam ráncositja a bört..én még nemszoktam ugy rá alkalmanként szivok de ha veszek cigit akor napi 2 szál is jöhet...csak az a baj hogy tudom a következményét de szeretem szivni szeretem az illatát érdekesen a számba is szeretem az izét ugyh nagyon rászeretnék szokni...tudom nagy hülyeség:S
2010. ápr. 3. 01:21
 3/5 anonim ***** válasza:
napi 2 szál az gyakorlatilag semmi.van aki 1 óra alatt elszív 2 szálat aki nagy dohányos.ha kibírod naponta 2 szállal akkor kibírnád úgy is hogy nem dohányzol egyáltalán.
2010. ápr. 3. 05:16
 4/5 anonim ***** válasza:
5 éve cigizem naponta egy doboz elmegy mivel alacsony vagyok, ezért sokan azt hiszik 10 éves vagyok, de amikor buliztam a pultos mondta, h a bőrömön igazán meglátszik, h már 22 éves vagyok, mert a cigi sokat tett az érdekében!
2010. ápr. 3. 05:25
 5/5 anonim ***** válasza:

7 éve dohányzom, 25 éves vagyok, és 18-nak SE néznek!

na ennyit erről h mindenkit öregít a cigi.

2010. ápr. 3. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!