fél évig cigiztem, lenyugtatott. amióta nem cigizek, a falat verem ha idegesvagyok : D XDDDD
15*L
2010. ápr. 4. 13:01
15/20 anonim válasza:
én kipróbáltam és én vagyok az EGYETLEN a földön aki egy hét allatt leszokott. Mindig amikor letüdőzöm beszédülök, fáj a fejem és hánynom kell. A cigibe semmi sem jó. Ja és fehér bonddal kezdtem, már az első doboznál jártam és még úgy is beszédültem. A CIGI SZ.AR!!!! 15/f
2010. ápr. 24. 20:34
16/20 anonim válasza:
dehogy nincs vissza út! én már 5-6 éve kipróbáltam, pár hetente ha buliban vagyunk elszívok egye, aztán van,hogy fél évig nem szívok, pedig letüdőzöm meg minden. és néha nem hiányzik, de ha a társaságban mindenki cigizik körülöttem azért elszívok 2-3 cigit..
2010. júl. 31. 07:45
17/20 anonim válasza:
előző: a kérdésre válaszolva pedig szeretem,hogy szédülök tőle... főleg ezért... :D
meg... nemtudom... tényleg jó ha van vmi a kezemben
2010. júl. 31. 07:46
18/20 anonim válasza:
Pfff.
gyíkarc vagy utolsó...
Jó a haverokkal menőzni vele mi???
Suttyó
2010. júl. 31. 23:04
19/20 anonim válasza:
Mi a jó a cigiben? Szeretek rágyújtani, mert nekem jól esik és nem is fogok a közeljövőben leszokni róla. Viszont mindig van nálam két csomag Winterfresh :D
2010. dec. 8. 18:21
20/20 anonim válasza:
Cigi azért jó, mert sokkal olcsóbb, mint a Red Bull...
Amit egyébként tiltanak be mint az állat, mert nem is olyan hosszú távon batár nagy szívproblémákat okoz, de ha egyszerre lehúzol belőle 5 dobozzal, szerintem már halálos... :S
Cigiből nyugodtan el lehet egyszerre 5 szálat szívni, max kicsit fáj tőle a tüdőd, de ugyanúgy álmosságűző, mint az energiaital...
Egyébként ha ébrenmaradási céllal fogyasztjátok, akkor már inkább a kávét, vagy homeopátiás növényeket ajánlok. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!