Mi a jó a cigiben?
nemis jó!
én 22 éves vagyok ,de még soha nem próbáltam ki még csak egy slukkra se,undorító,büdös,sárga fogak,kezek,rossz lehelet,szagos ruha,koszos haj...blööööö
én se próbáltam ki soha 20éves vagyok nem is tervezem,
pont azért meg büdös és
nem tudom más emberek miért...
mikor meghalhatnak tőle
mi benne a jó?
Igazatok van, én 4 évig szívtam.
De van jó oldala is akár mennyire nem látszik, de néha komolyan egészséges elszívni egy normális szál cigit:D
Főleg pia mellé:D
1 oldja a streszt
2 vagánynak érzed tőle magad
3 egyszer élünk mindent ki kell probálni
4 ha egyet kiprobálsz már nincs vissza út.
5 jó fogni valami streszoldot a kezedben
Ja és :
6 ha egyet kiprobálsz már aszt gondolod ' jaj de jó lenne még 1-et elszívni'
KISÉRT A VÁGY !!!!!!!! TAPASZTALAT 15 VAGYOK ÉS CIGIZEK !
2 vagánynak érzed tőle magad
Ezt ki mondta? Amióta a 14 éves kölyköknek a szinte a fele szívja már, azóta nem lehet vagányságról beszélni.
Addig vagány dolog valami, amíg egy szűk kisebbség csinálja.
3 egyszer élünk mindent ki kell probálni
Ez oké lenne, ha csak buliban csinálja az ember maximum a diplomaosztó utáni záróbankettig. Na de 50-70 évig napi rendszerességgel már nagyon nem igaz a dolog!
4 ha egyet kiprobálsz már nincs vissza út.
Ez a baj!!! :(((
1 oldja a streszt
5 jó fogni valami streszoldot a kezedben
Na de nem csak steszsben vagy bulizáskor szívja az ember, hanem reggel-délben-este, és mégsem lesz kevésbé stresszes, úgyhogy ez az ok is kilőve.
A cigaretta egy óriási baromság!
Inkább menjetek el kondizni, futni, bringázni, sportolni..egy szóval MOZOGJATOK.
Nekem is stresszes napjaim vanak, de mozgással ez nagyon szépen levezethető.
És hogy a cigisek menők?
Én rendszeresen eljárok kondiba, és elhihetitek hogy ott azért vannak "menő" arcok.
Ottani ismerősöm egy 192 magas, 140 kilós godzilla mégis 3 nyelven beszél középfokon, menedzseri végzettségű egy komoly cégnél.
Ez azért már kicsit menőbb, mint látni egy 50 kilós görbehátú, pirszinges 2-szer bukott suttyó gyereket a sulija előtt bagózni.
"2 vagánynak érzed tőle magad "
Az lehet, viszont idiótának nézel ki egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!