Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mivel enyhíthető a dohányzás...

Mivel enyhíthető a dohányzás okozta depresszió?

Figyelt kérdés

le szeretnék szokni a dohányzásról

viszont amint megpróbálom pár órán belül úgy érzem magam hogy élni nem akarok, volt hogy munkába se mentem el, volt hogy egész éjszaka nem aludtam, folyton rémálmaim vannak dohányzással álmodom elmegyek megveszem de mire rágyujtanék felébredek és vissza mély depresszióba, miveltudnom csökkenti a depüreszios tüneteket? orbáncfűvel érdemes volna próbálkozni?

2016. márc. 9. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem döntsd el hogy nem fogsz ennyire szenvedni. Mivel a függőség az agyadban dől el, ez is. Apukám eldobta, onnantól sose nyafogott utána, pedig volt hogy ő is azt álmodta hogy egyszerre hármat szív :D
2016. márc. 9. 11:08
 2/3 anonim válasza:
Kezdj el szivarozni, vagy pipázni.
2016. márc. 9. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha valaki rájött a csokoládé evés utáni depresszió gyógymódjára, kérem küldje el.
2016. márc. 9. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!