Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen féle szivarkák vannak?

Milyen féle szivarkák vannak?

Figyelt kérdés
Ha kérhetem sokat soroljatok és véleményeket is írjatok!:)

2016. márc. 8. 11:10
 1/1 anonim ***** válasza:

gagyik : bond 350, sláger piros 490 kék, mentolos 350 +/- , pegasus hosszú szűrő nélküli kék, piros, mentol, vanilia 695 , fecske 370, sopiana sötét-világoskék, pall mall nem tudom az árát, hungária nem tudom az árát, silverado kék piros mentol 3-400 körül.

jobbak: ha jól tudom a maya 5 ( 6-800 körül)- szálas tuti és nagyobb kiszerelés is van belőle azt hiszem ízesített is van belőle.. , moods ebből is több fajta és kiszerelés van ez is drágább fajta, djarum black mentol vanilia classic cherry 20 szálas 2000-2300 szokott lenni.

ezeket ismerem a jobbaknál áraknál lehet kis eltérés a djarumot leszámítva.

véleményt csak a fekete djarumról tudok adni, mivel ezt szívom. szegfűszeges, ízesített szűrővel, miközben szívod kicsit " ropog, pattog " a cigi. elvileg ez cigi de mégis sokan minőségi szivarkának mondják. nagyon szeretem 10-1-10 es erősségű. a szivarkákon elvileg nem is szokott nagyon erősség feltüntetve.

2016. márc. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!