Banán ízesítésű cigaretta? Többi lent!
A héten hallottam egy kisebb közösségben, hogy valaki szívott Banán ízesítésű cigarettát.. Valóban van már ilyen is?
(Otthonilag töltött bagónál ismerem a Narancs/Citrom/Mentol/Erdei/Vanília/Eper stb.stb.. ízeket.. trafikosnál is ismerek nem egyfajtát, de erről még nem hallottam. Valóban létezik ilyen? Márkája?)
#3 "Chesterfield új pattintósa ilyen."
Na még-egyszer, a chesterfield új pattintósa trópusi ízű, nincs külön ilyen, hogy banános .
akkor megsúgom ha még nem hallottátok a pall mallnak is vannak új dupla pattintósai. mojitos a sárga. piros trópusi gyümi, meg van zöld de ezt nem tudom milyen.
chesternek azt mondta az xy h sárgadinnyének érzi.. vki csak a banán. tehát valóban trópusi gyümölcs de ki mit érez benne. én is csak banán éreztem. a mojitosat szívom, ebben meg mentát és limeot érzek. mostanában kijött egy kis lapka is amit be kell tenni a cigi mellé 20 percre és ízesítést ad a ciginek 5 vagy 6 ízű van. én ebből is a menta lime mellé vettem mentol lime ízesítő papírkát :D ez a papírka 200 volt ahol én vettem. tehát nem hatalmas összeg, egy csomagban csak egy db van, elvileg egyszer használatos de nekem már az 5. cigimet dobja fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!