Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet valami következménye ha...

Lehet valami következménye ha cigit akarok venni?

Figyelt kérdés
ha bemegyek egy dohányboltba cigit venni és nem vagyok még 18 éves akkor azon kívül hogy kiküldenek lehet valamilyen következménye a dolognak?

2016. márc. 3. 20:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:D
2016. márc. 3. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak próbálkozz be, nem kell befosni tőle, ha kérik mondod hogy otthon hagytad. Magas vagy?
2016. márc. 3. 22:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Alacsony vagyok.
2016. márc. 4. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Kizavarnak a boltból, ennyi. Vagy lesznek olyan vajszívűek, hogy adnak, de ez manapság ritka, nagyon szigorították a törvényeket.

Én 120 kiló vagyok és 190 centi, szakállam és bajszom van, és mégis elkérik a személyimet mindig. Ha nincs nálam, akkor pedig úgy kidobnak ahogy kell.

2016. márc. 4. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, a második válaszoló szerint ez a kérdés miért aranyos?

Természetesen nem lesz semmi következménye, de ha már ennyire cigizni akarsz, akkor miért nem küldesz be valakit, aki már elmúlt 18 éves? Mondjuk a szüleidet? :D

2016. márc. 5. 16:37
 16/16 anonim válasza:

"A fogyasztó számára tehát nem tiltott a boltba való belépés a Dohtv. szerint – ugyanakkor, ha a felszólítás ellenére bent marad a helyiségben, úgy esetlegesen a rendőri intézkedés lehetőségét kockáztatja saját magával szemben."

Szóval ha kiküldenek, lépj ;-)

2016. ápr. 3. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!