Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Taifun GT II alá mit vegyek?

Rayee kérdése:

Taifun GT II alá mit vegyek?

Figyelt kérdés

Milyen modot,vagy akksit ajánlotok egy Taifunhoz?

Régóta tetszik ez a kazán,így megveszem mindenképpen,csak nem tudom mit rakjak alá,mivel a legjobb.

2016. febr. 27. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazából tökmindegy.

Annyi, hogy ha már modot veszek, akkor jóféle TC-set vennék, amivel mondjuk 316-os rozsdamentes huzalt is meglehet hajtani TC módban.

Pl. Evic VTC mini

2016. febr. 27. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Istick 60W-ossal szemezek,arról vélemény esetleg?

Evic VTCről tudtommal lelóg a Taifun.

2016. febr. 28. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

0.5mm-errel lóg le. Én jelenleg is így használom az Evic VTC-met egy expromizer v2-es kazánnal.

Mivel a VTC-n van szilikontok, igazából nem is látszik.

De amíg volt rajta, addig se látszott.

Persze ahogy gondolod, nem akarlak rábeszélni, csak a VTC a legjobb mod most a piacon.

Istick nekem a régebbi volt, annyit tudok csak, hogy a TC-je nem támogatja az egészségesebb rozsdamentes huzalokat, továbbá, hogy nem frissíthető a mod.

Ha az Istick tetszik, vedd azt. Tulajdonképpen kézre áll, viszont 5-6 milliméterrel vastagabb mint egy VTC.

Amúgy megkérdezhetem, hogy miért szeretnél Taifun GT II-t? Kinézete tetszik, vagy más oka van? :)

2016. febr. 29. 22:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát,én olyan kazánt kerestem,ami egyszerűen felújítható,nagy,remekül átadja a dohányzás érzését,és jól néz ki...több videót megnéztem a Taifun GT IIröl és nagyon megfogott:)
2016. márc. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!