Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen e cigit vegyek?

Milyen e cigit vegyek?

Figyelt kérdés

8-max10k

Az íz nagyon fontos, láttam hogy sok e ciginél pont nem ez a legjobb!

A lehető legjobbat a fent említett összegen?

Köszönöm a segítséget előre is!

2016. jan. 10. 08:18
 1/2 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A saját tapasztalataimról tudok beszámolni.

Én nem eldobható, "moduláris" e-cigit használok - itt azt értem, hogy nem ilyen eldobhatót, hanem tölthetőt, több darabból állót. Két éve kezdtem, először egy kis kezdő szettel (név szerint Jojye 510 akksi T3 kazánnal, eldobható patronnal), az kijött pár ezer forintból (akkumulátor, kazán/patron, folyadék).

Most VapeOnly V-Pulse nevű akkumulátort használok, kb 10k, feszültségszabályozható, USB-ről tölthető; egy olyan kazánnal, ami felújítható (értsd, a darabjai/fűtőszála cserélhető), és jó az íze, jól füstöl, ez kb 2000 Ft. Ha jól karbantartod, rendszeresen kipucolod, kb örök élet meg egy nap.

A töltőfolyadék hozzá rengeteg ízben kapható, 0-18 mg nikotintartalomig.

Azt ajánlom nézz utána, olvasgass pl az evapor.hu honlapon, nekik az egyes cuccok mellé általában youtube videóik is vannak, ahol elmagyarázzák, hogyan működik az akksi, miben jó, miben rossz.

Valószínűleg elsőre nem találod meg a számodra a legjobbat. Nekem ez a mostani a harmadik vagy a negyedik felszerelésem, de szerintem ez marad, ennél komolyabbat egyelőre nem szeretnék.

Ha kérdésed van még, nyugodtan írj privátot.

2016. jan. 13. 09:11
 2/2 akarkizoltan56 ***** válasza:

ne szivj cigit.

az a legolcsobb.

és le is szoksz azonnal rola :)

2016. jan. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!